Idag är det exakt 16 dagar kvar tills jag åker hem till sverige igen! Så sjukt jävla glad. Åka hem å krama sönder min saknade familj. Hem och umgås men vänner igen. Känns så bra att lämna norge för denna gång med pengar på kortet ;) Men efter några veckor så åker jag tillbaks hit och då kommer jag bosätta mig här på riktigt.. Både glad och ledsen för de. För jag har en såååån seperations ångest från min lillebror. Umgås med han mer än vad jag umgås med vänner. I 6 år har han funntis vid min sida och jag hans. Och jag kommer aldeig skäppa taget om han. 

Så om 16 dagar flyger jag till sverige, den första jag ska göra är att pussa sönder min bror, sedan alla andra och sist men inte minst, Jag ska upp på hästryggen det absolut det sista jag gör på den dagen! För nu har jag inte varit inärheten av hästar på 1 månad, kan lova att det är riktigt jobbigt.. 

Nu hinner jag inte skriva mer. Dags att göra lite nytta och inte vara ligga här i sängen :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om du lyssnar riktigt noga kan du höra mina andetag. Trots att det är mil emellan, skog, himmel och en och annan glasruta. Eller kanskre just därför, du är en del av mig, nu, då, sedan och alltid. Och det där bandet som ser ut som siden men är som stål. Kan ingen någonsin klippa itu. 

Jag älskar dig bror igår, idag och föralltid! <3


Likes

Comments

Vill färga håret och har beslutångest på vilken färg :o

Svart


röd, brunt

ljus brun med mörkt nertil

Likes

Comments

Jag är rädd att säga sanigen till folk för då kommer dom dra sig undan. Jag försöker le och lossas att allt är bra men allt är bara skit. Vet inte hur jag ska bete mig. Jag är faktiskt rädd att folk ska få reda på vem jag egentligen är.. Ser jag mig själv i spegeln så ser jag bara en svart skugga.. Känner mig tom av glädje, värme och kärlek. Det är som om allt bara försvinner med dagarna.. Det gör mig så rädd. Det finns bara 1 person i hela världen som kan få mig att le, bara en person som får mig att kämpa, bara en person som få mig att känna mig lyckad. Och den personen kommer alltid att vara mitt allt, mitt liv. Skulle de hända han nå så skulle jag aldrig förlåta mig själv för de..

Om 5 dagar åker till norge och jobbar och hoppas på att det kommer bli bättre.

Likes

Comments

Funderar på att ta bort bloggen för du har de hänt så mycket i mitt liv, och de som händer känner jag för att inte skiva om eftersom det är ingen som behäver veta vem jag träffa och vad som händer mellan oss om man säger så. Och så funderar jag på att ta bort min fb efetrsom de finns 1 person där jag verkligen inte vill ha kvar. för blir bara så arg så fort jag bara tänker på namnet ser vad den skriver och alla problem och aa allt sånt. Nej usch blir bara så äcklad på något vis när jag blicka tillbaks på månadarna :o Är de normalt???? Nej de äre inte! :o Kommer absolut inte skriva nå namn eller om någon frågar så kommer inga namn utges! kände bara att jag fick lov att skriva ut de någonstans så fick bli här!
Så i veckan rycker nog denna blogg om jag inte har ändrat mig.

Likes

Comments

Idag har vi tagit de lugnt, varit och fiskat sen ätit pizza. Det var väldigt mysigt!:) Och idag har jag också köpt mig en liten juck russel valp så på Söndag när jag kommer hem så ska jag hämta hem han, så sjukt kul!:) Så nu får jag leva på vatten å bröd och inge festande på 5 månader kommer betala 1800 kr i månaden men de är de fan värt!:)

Sista helgen i November så är jag hemma själv eller själv kommer jag ju inte vara underbara D. ska hålla mig sällskpa den helgen. Så mysigt vi ska ha de hehe^^men tänker jag inte berätta om de. för de angår verkligen ingen av er som läser.

Men jag har iaf väldigt bra här i Norge och snart åker jag hem de börjar faktisk kännas ledsamt :( men jag åker härifrån med minnen och ett leende på läpparna och hjärtat!

Kommer säkert blogga när jag har hämtat hem min lilla besis eller någon dag efter lägga ut lite bilder på han så ni får se hur min pojk ser ut;)

puss å hej!:)

Likes

Comments

Lite mer än ett år har de gått sen jag träffa dig sist.. Saknar dig så oerhört mycket pappa, jag har börjar märka att det har påverkat mig väldigt mycket, saknaden av dig gör mig så ledsen å arg så de går ut över alla runt om mig. Börjar göra riktigt ont.. Saknaden av dig så de gör så sjukt ont, dränker mig i mina egna tårar på kvällarna när jag ska sova för så kommer du upp i mina tankar :'( Vore de så lätt så skulle jag ha packat mina väskor och flytta till dig och börja om mitt liv.
Men de var tyvärr inte så lätt..
För  ca 2 veckor sen flyttade Pin ner till skåne. Och saknaden av henne är nog de jobbigaste... saknar dig syster så blir galen <3

Klockan är 15.40 och jag ligger fortfarande i sängen.. känns som de inte är någon ide att gå upp för allt känns så värdelöst.. Mitt liv består av ett mörkt svart hål.. Less på livet om jag ska vara ärlig..

Men nu ska jag inte skriva nå mer negativt känner ja..! En bra sak känner jag att jag har gjort har beställt en tröja för 500 så nu är jag pank igen eller ändå inte har fortfarande massa pengar kvar hehe;) men för de ska jag spara till en tatuering, ska ända väldigt mycket på min nuvarande tatuering ska lägga till en del saker men vet inte vad än.

 

 

Bjuder på några låtar som går om och om och om igen hon mig ;)
Likes

Comments

Såååå sjukt taggat, håller på leta kläder tills i morgon inte en aning vad jag ska ha på mig.. Men en sak vetja och de är att jag ska ha galet kul!

Först i morgon så ska jag till travet i rättvik för indra ska köras innan det är dags för henne att tävla!:) sen hoppas jag att jag får sluta så jag kan göra mig klar i tid i morgon. Idag var de en chill dag på praktiken hoppade joe vi kom över 1m så sjukt nöjd över både mig och han trodde jag hade tappat allt med hoppningen men inte då de finns kvar:) Så snart ska jag ta ut Cayenne på nå få se om jag ska tömköra henne eller om jag ska ut och gå i skogen så hon får lyfta på fötterna eller köra..

Men nu ska jag fortsätta tagga tills i morgon med massa MEDINA musik och leta kläder. Underbart, galet kul ska vi ha:)

 

 Likes

Comments

Medan alla andra är ute å super och har kul så är jag hemma å laddar för sist praktik veckan nästa vecka, sen börjar skola igen ganska så skönt om jag får säga de:) på tisdag ska jag på spa igen så sjukt skönt längre redan! Och på fredag är de min tur att ha kul då ska jag och pin till Rättviks bowlingen på nattklubben där och se medina och ha en massa kul med alkohol, känns som om de är min tur nu:) så taggar redan till de med en massa medina låtar så sjukt nice;D
Så denna vecka kommer nog gå fort hoppas jag iaf!:)

Men nu orkar jag inte blogga nå mer.. Puss hej!Likes

Comments

Söndag ikväll, finns inge värre dag.. Med denna helg har varit helt okej kunde ha varit bättre men jaja jag ska inte klaga ;)
I morgon börjar en ny vecka på praktiken och jag klagar faktiskt inte om de eftersom de är helt okej att vara där behöver typ bara rida eller köra max 2 hästar om dagen sen är de bara att ta de lugnt resten av dagen tills jag får sluta då de är mellan 1-3 :) 

Och nu har också sommarvärmen kommit tillbaka så skööönt idag hade vi 26 grader, jag tror att de skulle bli nå liknande i morgon så underbart! 

Men nu ska jag försöka sova klockan ringer 08 i morgon så Godnatt!:)<3

 

 Likes

Comments