Sjukstuga

Det var längesedan jag var påtagligt sjuk, sådär på riktigt med feber och halsont och förkylning. Har krigat mig igenom veckan men idag gick det inte mer så tog en dag hemma för att vila upp mig. Har bombat kroppen med vitaminer och antioxidanter i en naiv hoppfullhet om att vakna pigg och frisk imorgon. Hehe. Har världens mysigaste kväll inplanerad så jag måste bli frisk! Nu börjar iallafall hösten närma sig och därmed även min energi och motivation. Så mysigt!!!

Slogs av något annat när jag satt här i köket och mös tidigare i förmiddags. Har inte kollat på serie på kanske en månad om inte mer? Har inte haft tid, det har inte känts bra att börja på en ny när jag vet att jag inte kommer ha tid. Serier som annars ger mig sådant lugn. Allt jag kan tänka på är hur jag vill bli frisk så att jag kan börja träna och kolla serier igen.

Nu skall jag klä på mig varma kläder och ta en promenix för att hämta ut paket jag beställde i början av veckan. Åh vad jag har höga förväntningar. Än mer för de paket som inte kommit än, som förhoppningsvis innehåller min jacka för hösten för ynka 350kr. Kram

Gillar

Kommentarer

Instagram @emmavjohnsson