3 Step Skin Care 2 - Clinique

Hudvårdstipsinlägg (hh, yes that's a word) nummer två denna veckan. Jag skulle kunna göra tio till med all kunskap jag samlat på mig sedan tolv års ålder eller när det nu var jag fick dålig hy. Tyvärr följer jag inte något utav mina egna tips själv då jag simply är för lat för det och jag är brutalt självkritisk pga. detta kan jag tala om. Jag vet att dem fungerar på mig och att min hy hade kunnat vara flawless om jag bara ansträngde mig lite men jag har ingen självdisciplin. Ingen alls.

MEN. Nu skall jag visa er de bästa inköpet jag gjort någonsin. Ni som är familiar med Clinique och deras produkter vet om att det inte är jättebilligt och det gör lite ont i plånboken för mig as well men eftersom att jag vet att det fungerar så är det hundra procent värt det. Det är inte jättestora summor egentligen i jämförelse med vad man får för det (ni vet vad dom säger, man får vad man betalar för), men eftersom att det finns bra hudvårdsprodukter för ett bra pris att hitta på apotek eller till och med typ Åhlens så tycker jag att det känns mycket. Jag kommer att göra ett inlägg där jag tipsar om sådana också för er som prioriterar annat högre. Men jag börjar här, för det är här mitt hjärta är. Finaste rimmet

Detta kit som är något mindre kostar 299:- och är absolut värt pengarna då produkterna är dryga som bara den. Hudkrämen själv, som inte ingår i kitet, kostar runt 200:-, så tillsammans blir det 500:-. Jag älskar den och har rekommenderat den till alla jag känner under flera års tid, haha. Alltså verkligen. Jag tror att alla som står mig någorlunda nära vet exakt vilken återfuktningskräm jag använder.

Nästa gång jag måste ta en tripp och inhandla nytt då detta är slut, dvs. typ nu då nästan alla fyra är slut (bilderna togs för två månader sedan) kommer jag att köpa produkterna i enskilt i större förpackningar och det är då det kan kännas dyrt eftersom vardera kostar runt 200:- styck samt att steg tre i detta set kostar 429:- själv. Men där behöver man ju inte gå förrän man använt sig utav de mindre och verkligen vet att dem fungerar för just än själv. Väldigt olika det där.

Liquid Facial Soap Mild, 50ml - Världens bästa rengöringsgel. Känner mig fräschast i världen efter att ha använt mig utav denna och huden är superlen.

Clarifying Lotion 2, 100ml - Har man börjat använda den går det inte att sluta guys. Ingen jag använt mig av någonsin går att jämföras. Detta är alltså steg två.

Dramatically Different Moisturizing Lotion Tube, 30ml - Taget från Cliniques hemsida: En återfuktande lotion utvecklad av Cliniques hudläkare för att behålla optimal fuktbalans för mycket torr hud eller hud som är torr på kinderna och normal till fet i T-zonen. Det säger ju sig självt varför denna är så satans dyr att köpa enskilt sedan. Den är det sjukaste.

Moisture Surge Extended Thirst Relief 50ml - Den mest fantastiska hudkrämen. Kommer aldrig någonsin byta ut denna. Jag har torr hud och denna är världens tunnaste och drygaste hudkräm och borde i regel inte fungera på mig. Den är till och med så pass tunn att man kan använda den över sminket om man känner för det under dagen. Men, den är så återfuktande att det är sinnes. Den går in i huden på 30 sekunder och jag vet inte vad jag ska säga. Den bara är helt fantastisk. Har den alltid i väskan och har tvingat alla mina vänner att lägga lite på handen och arbeta in och har fått "jävlar!!!" som reaktion varje gång. Den vann också KICKS Beauty Awards 2016 för bästa dagkräm. Gå in på Åhlens, KICKS eller liknande och lägg lite på handen ni. It's all worth it. Jag lovar.

Gillar

Kommentarer

Instagram @emmavjohnsson