Viime silaus sisustustauluilla

yhteistyössä desenio.fi
Tervetuloa mun huoneeseen!

Huonepostaus on ollut to do -listalla iät ja ajat, joten nyt on korkea aika kurkistaa, miltä mun huoneessa kokonaisuudessaan näyttää. Asun vielä toistaiseksi kotona äidin luona, mutta oma koti on suunnitelmissa lähitulevaisuudessa. Huoneeni on todella pieni, mutta siellä on kotoinen tunnelma, valoisaa ja omaan silmääni hyvinkin kaunista. Minulle kaunis huone antaa inspiraatiota ja voimaa, sillä omaa silmää miellyttävässä ympäristössä on kaikista mukavinta tehdä niin töitä kuin rentoutuakin.
Sain valita huoneeni kruunuksi sisustusjulisteita desenio.fi -verkkokaupasta, joka myy kauniita sisustusjulisteita jokaiseen makuun. Valikoimista löytyy niin kauniita graafisia julisteita abstrakteilla teemoilla, kuin oivaltavia ja hauskoja tekstijulisteitakin. Kaupassa selaillessa varmasti jokaiselle iskee valinnan vaikeus! Lopulta päädyin kahteen Chanel-aiheiseen julisteeseen ja tyylikkäisiin muhkeisiin huuliin. Muotiaiheisista julisteista olisin voinut ottaa vaikka jokaisen kuvan seinälleni!

Julisteet on painettu paksulle ja laadukkaalle paperille, joka näyttää ylelliseseltä -ja ennen kaikkea ei heijasta valoa ja pinta on täysin matta. Olen julisteiden laatuun todella tyytyväinen, kuten myös asiakaspalveluun ja toimitukseen. Julisteet toimitettiin huolellisesti pakattuina sinetöidyn rullan sisällä, joten julisteiden kunnosta ei tarvitse olla huolissaan tilatessaan Deseniolta. Hinta-laatusuhde on näissä julisteissa ihan ykkösluokkaa. Viimeistelin kauniin designin äitini tekemillä hopeisilla kehyksillä.
Huulipunajuliste löysi paikkansa oven vierestä tuoksujen ja muun kosmetiikan yläpuolelta.
Upea huulijuliste on kuin luotu huoneeni isoimmalle seinälle korkokenkäkokoelmieni keskelle.
Chanel-juliste löysi paikkansa korkokenkähyllyn päältä. Sisustusjulisteiden lisäksi tykkään tehdä huoneestani persoonallisen itsetehdyillä tauluilla, kuten kuvissa näkyvällä korkokenkämaalauksella, ja itseottamillani valokuvilla ja muistoilla.

Mielestäni taulut ovat sisustuksen viime silaus, sillä ilman tauluja kokonaisuus jää helposti keskeneräiseksi. Koriste-esineetkin ovat minulle tärkeitä, ja pöydällä ja ikkunalaudoilla on monen monta kaunista esinettä. Esineissäkin minulle tärkeää on tunnearvo kauniin ulkomuodon lisäksi, ja haluankin laittaa esille sellaisia tavaroita, joista minulle tulee hyvä mieli ja joihin liittyy hyviä muistoja.

Jos sisustuksesi kaipaa vielä viimesilausta, kannattaa käydä kurkkaamassa desenio.fi :n valikoimat. Voin taata, että löydät yhtä jos toistakin kotisi seinälle!

Nyt: kertokaa te, mitä mieltä olette mun huoneen sisustuksesta ja valitsemistani julisteista!

Tykkää-merkinnät

Kommentit