Alkukevään look book

Beigeä ja mustaa

Yksi kevään parhaista kirppislöydöistä on beige jakku, joka on jo lyhyessä ajassa saanut vaatekaapissani vakiintuneen paikan. Jakku löytyi lempikirppikseltäni Kirpputori Swapilta ainoastaan 1,25 eurolla. Paita on myös suhteellisen uusi kirppislöytö Tampereen uusimmasta kirpputorituttavuudestani Oldie:sta. Lämmin suositus molemmista paikoista, sekä Swapilla että Oldiella on tuotteita myynnissä tällä hetkellä Instagramissa!


Suosikkivaate: haalari

Kevään suosikkivaatteeksi on muodostunut Kaikon musta haalari. Sen alle voi heittää kollegepaidan, siistimmän sifonkipaidan tai mitä tahansa näiden väliltä. Miksei haalareista voisi tehdä juhlavaatettakin yhdistämällä korkkareihin, pikkulaukkuun, sifonkipaitaan ja koruihin. Tämä on siis todella muuntautuva vaate! Kaikosta on tulossa hyvää vauhtia yksi suosikkishoppailupaikoistani.


Ajaton kevätasu

Keväisin innostun värien lisäksi usein selkeistä linjoista ja ajattomuudesta ja tämä asu edustaa juuri sitä. TAUKO:n kierrätetyistä materiaaleista valmistetut housut* ovat siistit ja ajattomat, ja ne näyttävät ihanan raikkailta esimerkiksi valkoisen kaverina.

* Housut saatu: Upcycler Helsinki


Teddytakki ja itsetehty pipo

Teddytakki on yksi viime syksyn harvoista takkihankinnoistani, sekin Kirpputori Swapilta. Alkukevään pukeutumisessakin luotin pitkälti mustaan, ruskeaan ja beigeen. Mustasta väristään huolimatta takissa on kivoja yksityiskohtia, ja se sopii hyvin esimerkiksi poolokaulusten kanssa. Poolopaita on second hand -löytö Pariisista (ihanaa pehmeää kashmiria!) ja pipo on itse neulomani piristys muuten värittömään asuun. Rakastuin tämän pipon malliin!


Lempeä liila

Helmet, valkoinen ja vaaleanpunainen ovat olleet suosikkejani jo pitkää, eikä tämä kevät ole ollut poikkeus. Tämäkin asu on lähes kokonaan kirpputorilta hankittu: toppi ja housut ovat vanhemmat löydöt Kirpputori Swapilta, kun taas jakku ja kengät ovat hieman tuoreempia löytöjä samaiselta kirpputorilta. Raidallinen jakku on myös ihanan ajaton lisä vaatekaappiin ja se sopii todella kivasti lempikorujeni kanssa.


Copper bambi

Toinen ihastuttava ostos Kaikon valikoimista on ruskea Bambi-nimellä kulkeva mekko. Tämä mekko on oikea hyvänmielen vaate! Se sopii myös tosi hyvin monien jakkujeni kaveriksi, ja kesällä sen kanssa voi pukea niin tennarit kuin korkkaritkin. Tästä kuosista huolisin omaan vaatekaappiini mieluusti myös vaikkapa t-paidan tai hupparin, niin ihana se on.


Jakkupuku

Sain Upcyclerilta yhteistyön muodossa myös vaatekaappiini yhden uuden kulmakiven: mustan jakun*. Jakku on hieman oversize-mallinen minulle, ja alle mahtuu hyvin myös esimerkiksi kollaripaita. Se muodostaa myös kaapistani ennestään löytyvien mustien housujen kanssa oikean klassikkokokonaisuuden. Asua voi hyvin piristää esimerkiksi näyttävällä laukulla tai korvakoruilla. Isot korvakorut ovat oikea must try tämän asun kanssa!

* Jakku, korvakorut ja laukku saatu: Upcycler Helsinki


Mikä näistä asuista on sun suosikki? Oletko hankkinut jotain uutta kevätvaatekaappiin?

Kuvat: Vilma Lehtovaara ja Heidi Haapanen

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anni,
Ihanat varsinkin noi vaaleanpunaiset housut ja jakku.
youtu.be/7VrbjXOjZ40
Emmavilhelmiina
Emmavilhelmiina,
Kiitos:) Ne on munkin mieleen!
nouw.com/emmavilhelmiina