Mer bilder kommer imorgon. Efter landet drog jag till Emelie i berga och där förföra vi med några jätte snälla tjejer och sedan drog vi till min pojkväns fest och va där till klockan 6 sen deckade vi tack alla som gjorde min midsommar !Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ligger i sängen har precis vaknat. Simon drog till jobbet vid sju vilket jag knappt kommer ihåg. Kollar iallafall på resor till Turkiet sista minuten och hittar riktigt bra priser så jag hoppas jag och älskling kommer iväg för vore hur skönt och mysigt som helst. Aja nu ska jag gå upp och ta något och äta bye.

Likes

Comments

Uppdaterar dåligt för orkar inte .. men som jag sa från början kommer inte lägga ner så mycket men ibland lär det väl hända. Aja va på landet för ett tag sen med sötisarna. Vi grillad hade det trevligt och allmänt kul.
På midsommar blire landet med pappi och släkten sen på kvällen blire party med tjejerna ska bli kul men nu väntar jag in min söliga pojkvän men bye bye !!

(bild från landet )

Likes

Comments

Idag var Simon hos mig ett tag sedan drog han iväg och badade och jag drog till vårdcentralen och har såklart urinvägsinfektion igen men denna gång är den värre. Sedan kom jag hem och solade en stund och nu är jag med Sandra ♥


Likes

Comments

Jag och Sandra kände för att dra oss till en brygga och grilla och snacka lite skit. Glad jag har dig vännen ♥

Likes

Comments

Igår fyllde min kusin 18 år grattis till dig nu kan du ta körkort gå på krogen och bestämma själv.


Likes

Comments

Inatt går det verkligen inte sova alls. Börjat med min tablett nu vilket gjorde att jag sov i 17 timmar... men jag hoppas kroppen sakta vänjer sig vid den. Idag iallafall ska jag till landet med farmor och pappa och fixa inför fredag då mina snygga vänner och pojkis ska dit. Blir väl att grilla korv städa och sova på studsmatta och inte tabletten tar över idag igen.. Aja godnatt på er.

Likes

Comments