God kväll på er allihop!
Har precis ätit middag tillsammans med min familj, hade hittat ett recept som jag ville testa att göra, och det var såå himla gott!

Vi hittade även mitt halsband direkt när vi kom till travet, men påväg hem så stannade min bil MITT I korsningen verkligen, så trodde jag skulle dö där en sekund.
Men det kom en jätte snäll man och hjälpa mig putta upp den, sen när Emil kom så startade den direkt såklart...

Love, Emma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blev så sent igårkväll, jag var tvungen att vara på travet igår så kom hem vid halv tio.
Men tyvärr tappade jag mitt halsband som jag haft på mig varje dag i 1,5 år. Slutar om en timme ungefär så då ska jag och Emil till Färjestad för att leta upp det haha!

Love, Emma

Likes

Comments

Love, Emma

Likes

Comments

Godmorgon! Har nyss vaknat är hemma från skolan idag eftersom att jag blev sparkad av en häst i huvudet under helgen. Jag mår jätte bra, det är bara för säkerhetens skull jag är hemma.

Ni får ha en superdag, så hörs vi senare!

Love, Emma

Likes

Comments

Ja.. som rubriken lyder närmar sig studenten med stormsteg, endast 130 dagar kvar tills vi står där och är både lyckligare än någonsin och samtidigt jätte ledsna, jag kommer tycka att det kommer vara jätte jobbigt att lämna min bästa vän och nu bo flera flera mil ifrån henne. Gymnasiet okej det är en sak, men Lillerud det borde alla någon gång i sitt liv få uppleva.
Kommer sakna alla fina klasskompisar, de bästa hästarna som har gjort att man har kunnat utvecklas i den bästa sporten någonsin, sist men inte minns mina älskade lärare på travet.
Allt kommer bli så tomt, vad ska man göra på dagarna om man inte får ett jobb?
Gud får ångest när jag tänker på att det är drygt 4 månader kvar på min skoltid. Men jag har ju iallfall fixat nästan allt till studentveckan. Jag har balklänning, frisör, mua, studentmössa, studentklänning, allt klar utom skor.

Love, Emma

Likes

Comments