Hej bloggen!
Jag tänker inte sitta och förklara mig eftersom att jag har varit borta så himla lång tid men jag har ju helt enkelt tagit en pause. Men nu så är jag tillbaka. Det har varit svårt för mig att komma tillbaka till bloggandet igen på grund av att jag haft skit mycket i skolan.

Här kommer lite fakta om mig, för er som har klickat in på min på min blogg
Jag heter Emma och är 17 år på fritiden gillar jag att sitta hemma och experimentera med smink, vara med kompisar , shoppa och så går även i skolan, andra året på gymnasiet.
Jag tänkte iallafall börja blogga från imorgon. Så ni får hålla er uppdaterade.
Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har slutat blogga och ska börja vlogga! Kommentera, gilla och prenumerera! ​

Likes

Comments

Hej!
Längesedan jag bloggade men jag har haft mycket att tänka på på sistone med skolan med vänner och med familjen.
Vem jag är, vem jag vill vara och vem jag vill att andra ska se mig som.
Har också varit sjuk nu i några dagar. Jag har bara velat ta en paus i några dagar.

I helgen så var jag på TUR-mässan och åt pizza hos en kompis och på söndagen så var jag hemma och städade och sedan övningskörde jag.

Nu ligger jag i soffan och tittar på mitt favvo program dr Phil

Likes

Comments

Hej!

Som lovat så lägger jag upp ett inlägg om språkresan till Miami. Jag åker till miami i sommar den 14 juli för att vara mer exakt. Jag ska åka med på en gruppresa vilket betyder att man åker som en grupp och har en ledare på plats som "tar hand om en". Det ingår också en hel del aktiviteter och man kan lägga till aktiviteter som kostar en slant.

Activities Information

Weekly Activities Examples of weekly activities (included in course price)

Beach Sports

Movie and Pizza nights

Flag Football

Soccer

Bowling

International Days

Examples of weekly activities (optional)

Cinema ($10-$12)

Paintball (approx. price $55)

Miami City Tour ($30)

Ice Skating ($5)

The Everglades tour ($40)

Trips to Key West ($230)

Weekend in Orlando ($280)

Kennedy Space Center ($90)


Jag kommer bo i EF campus och det ligger på collins ave. vilket är precis vid stranden och den ligger också nära affärer och så. Man bor 3-4 pers i varje rum. Man får frukost och middag på vardagar och brunch och middag på helger.

Man går i skolan halvdagar antingen på morgonen eller på eftermiddagen och man har fritid resten. På helgerna (lördag, söndag) är man ledig! ​I skolan får  man material förutom papper, penna och lexikon så det får man ha med sig själv. 

Jag kommer vara borta i 4 veckor men man kan vara borta från 2-4 veckor. Jag åker från Stockholm och kommer därför få åka flyg/buss/tåg från götet. Men det kommer nog ordna sig. Ja det var de! Om jag skulle ha glömt att skriva något så kan ni ställa frågor om ni känner för att åka. :) Men ställ frågor som jag kan svara på i ett annat inlägg! XoXo

Likes

Comments

NYX butter gloss i färgen "vanilla cream pie". ca 79 kr

Dior addict gloss i färgen "mousseline". ca 315kr

Smashbox be legendary lipstick i färgen "cognac" ca 190kr

Likes

Comments

Hej!
Idag var jag i skolan som vanligt. Vi hade spanska och ingen lärare var där så vi fick sitta och typ översätta en text och läsa och lyssna på musik. Ganska mysigt endå..
Sen hade jag rast och musiklektion, sång. Vi plankade en låt och sjöng (såklart) sen hade jag gemu (gehörs och musiklära) det var ett läxförhör som gick bra!
Nu sitter jag på bussen påväg hem och ska plugga och äta och plugga mer, måste få klart allt inför talet på onsdag som vi ska hålla i svenska. Sen har jag lite matte som jag ska fixa också.
Igår var jag hemma och gjorde igentligen inte jättemycket. Jag pluggade (mitt liv just nu) sedan hade vi gäster över och åt en god middag, sen åkte jag till mamma och sen övade jag mer på talet. (Vill ni att jag ska göra en ty pluggtips inlägg?)
XoXo

Likes

Comments

Här kommer min self tan routine.

Det viktigaste av allt är att skrubba huden innan applicering av self tan. Om du inte skrubbar huden innan kommer färgen bli ojämn, fläckig och se torr ut. Jag brukar använda en från the body shop i blåbär som luktar så så så gott men det går bra med vilken kroppsskrubb som helst.

När jag sen applicerar brun utan sol gör jag det i tunna lager flera dagar i rad för att sakta bygga upp en jämn färg. Jag lägger 1 lager när jag går ur duschen och sedan väntar jag 1 timma och sedan ett lager till, sedan tar jag ännu ett lager innan jag går och lägger mig. En av mina favorit self tan är dove summer glow, Det som är så speciellt med den är att den är som en lotion som man smörjar in kroppen med. den kostar ca 70 kr och trots att den är så pass billig ger den ett super bra resultat. Den håller ca 1 vecka om man tar hand om huden och smörjar in sig när man har duschat, Ni hittar den på ica, h&m osv.

Kom ihåg att tvätta händerna noga så undviker man fula fläckar. Om de ändå skulle uppstå är det bästa sättet att få bort dem genom att blanda bakpulver med vatten och skrubba in på fläckarna. Bakpulver har en bleknande effekt och gör att fläckarna successivt försvinner.​ Detta har hänt mig... ​ XoXo

Likes

Comments