Jag och en kompis satt och diskuterade känslor och hon sa att hon önskade att man bara kunde stänga av känslorna och vara "kall" som "alla andra". Sa då att jag själv lärt mig att stänga av mina känslor pga man blivit sårad så ofta och så grovt, och då att jag inte orkar bry mig att så fort jag känner för mycket stöter jag bort folk ist. För det är enklast för mig, hennes svar va då "hur gör du det?", jag har helt ärligt ingen aning... Men det har konsekvenser såklart, förlorat många pga det bara för så fort jag känner för mycket stöter jag ut alla ur mitt liv och stänger in mig hemma. Är det inte sjukt att man kan bli så pass sårad att man tillslut inte vågar känna nått, att man inte vågar lita på folk inte ens våga gå in i ett förhållande för man tänker bara att man kommer bli sårad igen. Att folk inte förstår hur mycket ord kan skada, hur mycket det kan skada en person för man inte tänker efter innan man gör. Såg ett citat härom dagen

"hänga gubben är ett bevis på att genom att bara säga fel ord kan man avsluta någons liv"

Och det är så "ursäkta" JÄVLA sant, om folk bara kunde hålla käften och inte lägga sig i andras liv kanske det inte hade varit lika många självmord.

I Sverige 2016 tog 1554 personer sitt liv, var av 80% va pga mobbning osv.. Så om folk kunde börja bete sig och inte lägga sig i andras liv så kanske vi kan minska antalet personer som väljer att ta sitt liv (och ja, jag vet att folk inte bara tar sitt liv pga mobbning osv. Det finns många orsaker) men om vi kunde iaf sluta få folk att må så pass dåligt att dom vill dö, så snälla tänk efter innan ni börjar prata.

Love, Emma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello, missed me?
Som rubriken lyder life happens, och det är fan jobbigt. Livet har sina upp och ner gångar, en jävla bergodalbana. Och man mår inte alltid på topp, och vet att folk kommer tycka att jag bara vill ha uppmärksamhet pga jag är öppen om mitt liv men fuck dom.
Men tur man han vännerna som bryr sig, dom som drar ut en från rummet när man bara vill sova, och övertänka. Tack till dom, ni vet vilka ni är!
Vet inte riktigt hur jag ska förklara men atm så kommer jag låta väldigt deppig pga blir så sjukt vinterdeppig. Men just so you know att jag kommer va lite lååååg. Men det kommer gå bra ändå.
Love, Emma❤️

Likes

Comments

Det här va verkligen inte igår men känner att jag har för mycket nu igen. Need to bitch a little bit..
Men dom här åren var verkligen varit spännande, mycket ofrivilligt drama osv. Men har äntligen bestämt mig för att ta tag i skolan och ta mig ifrån Gotland😁 (!!!)
Men om man ska sammanfatta dessa år kort, en hel del förlorade vänner, väldigt deprimerad har jag också varit men det va väl inget nytt ;) Äntligen börjat skolan igen (dok hemifrån men jaja), slutat bry mig om vad folk tycker, fått nya vänner, förlorat dom, levt i min egna lilla värld helt enkelt, även bestämt mig för att jag ska bli lastbilschaufför. Vänner har kommit och gått men jag står på egna fötter starkare än nånsin!!
Och btw min gamla tant Eva lever ännu mot alla odds, min lille kämpe.
Annars har väl det inte hänt speciellt mycket, jag menar det har varit en del ofrivilligt drama som man har dragits in i. Oftast pga vänner bråkar med varandra så hamnar man i kläm. Men jag har nor bestämt mig för att fly mänskligheten flytta långt norrut till en gammal jaktstuga med mina katter, haha!
Men annars är livet fan toppen, aldrig mått bättre men snart blir det ännu mörkare o kallare får väl se hur allt går då 😅
Och vill ni veta en grej? Jag tänker faktiskt satsa på bloggen nu, det trodde ni aldrig va? Haha tack för denna gång vi hörs imorgon!
Love, Emma❤️

Likes

Comments

Nu är det 2 år sedan jag bloggade sist och jag fick något ryck att börja igen. Så here we go! Fyfan vaknade upp igår efter jag kom hem vid 5 igår morgon efter att mamma fick komma o hämta mig på en fest på andra sidan ön typ, och vaknar i ett jävla blodbad när mensen bara kommer sådär helt plötslig heh, så det jag levde på va morötter och Ipren, och humöret har väl varit väldigt svängigt. Mamma får stå ut med mig, tycker synd om henne alltså haha! Men what to do? Idag ska jag bara ligga i soffan och tycka synd om mig själv och isolera mig från folk, de behöver man ibland det med ;)

Hoppas eran dag var bättre! Puss

Likes

Comments