Det har hänt mycket nu. Lite för mycket. Ganska mycket sorgliga och tragiska händelser men det fanns ändå lite sol efter regnet.

Då börjar vi.

Fredag 30 juni. Det regnade. Jag skyndade mig hem från jobbet för att kunna ta in hästarna så att de skulle hinna torka lite så att jag skulle kunna rida innan kvällens tjejträff. Så blev det inte.
Jag såg redan från vägen att min nya häst stod med blod på benet. FAN då, rent ut sagt. Då får jag ta in henne först och spola av och plåstra om. Så blev det inte heller. De andra hästarna som stod på den sidan av stallet kom när jag ropade, men inte Cape. Jag insåg då att något var riktigt fel och ringde efter hjälp. Min stallägare är kirurg och var först på plats efter mig.
Jag behövde inte titta länge förrän jag förstod ödet för min fina häst. Där stod hon med ett avsparkat ben.. det var rakt av med en öppen fraktur. Vi stabiliserade benet och inväntade veterinär. Älskade häst, livet fick en snabb och orättvis vändning.
Telefonsamtalet om att hennes tidigare ägare tragiskt gått bort samma dag, gjorde inte saken bättre. Jag grät, oavbrutet. Nu är ni tillsammans och lever utan smärta.
Tack Annika för att du gjorde det möjligt för mig att köpa denna fantastiska häst. För din positiva inställning och givmildhet.


Nästa..

Mitt liv har inte gått ihop under en väldigt lång tid. En vardag med stor stress, från tidig morgon till sen kväll. För att hinna med allt. Jag har bitit ihop och kämpat, för det är sån jag är. 7 dagar i veckan.
Jag blev erbjuden ett jobb som förändrar min livssituation. Vilket jag inte kunde säga nej till.
Det gör mig väldigt glad, även fast det innebar att lära sig någonting helt nytt under en väldigt kort tid.
Det innebär dock att jag varit tvungen att välja bort någonting som jag avgudar och brinner för. Många av mina lektioner på ridskolan. Det gör ont i mig men jag vet att jag måste för att kunna leva. Jag vet också att det kommer finnas någon ny som kommer ta hand om er och som ni kommer att tycka om. Jag är oerhört tacksam över alla jag fått lära känna och möta på vår underbara ridskola. Och till er som ridit för mig under alla dessa år, tack! Tack för att ni gjort mitt jobb så fantastiskt.
Men jag kommer inte lämna allt, från att ha 4 dagars lektioner kommer jag iallafall ha en dag kvar. För inte kan jag lämna helt. Så än blir ni inte av med mig:)


På återseende. Emma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 792 Readers

Likes

Comments