Veckorna springer iväg. Inte mig emot. Nu är det iallafall ändå VÅR! Underbart.

Förra veckan lyckades jag att bli sjuk. Vaknade upp på tisdagen med 40 graders feber och en hals från helvetet! Tur då så fick jag hjälp av Frida med de första lektionerna, så jobbade jag de sista.

Izabelle hoppade Cindee och hon verkade förstå vad hon skulle göra. Skönt!

På fredagen åkte jag på tävling. Vikbolandet stod på schemat. Mådde verkligen inte bra men ville inte missa tävlingen.. Gillar verkligen vikbolandet. Marco går bra där. Alla är trevliga och fina priser. Och visst gick det bra.. vann gjorde han hästen. Och jag med då..
Alla rappestadekipage gick bra! Kul😃

Sen var det påsk! Jobbade påskafton på ridskolan. På söndagen var det påskhoppning på ridskolan och jag skulle rida Julius. Han skötte sig och fick 1 ner. Läskigt var det tyckte han. Tur att man har bra ben för ponny så man tar sig runt iallafall.

Sen har jag väl mest lekt med Elli. Löshoppat, hängt i stallet och hämtat ponny.

Saron är ponnyn som nu bor hos mig. Det har varit problem med henne. Så hoppas få iordning på henne. Än sålänge har jag hållt mig kvar ;)

Idag har jag ägnat dagen åt att köpa foder åt C och vattnat ridhuset. Pysslat lite i stallet med. Skönt med egentid😃 även fast det är ensamt ibland.

Ikväll är det hoppning. Emma har bestämt att Ella ska hoppa lite "högre" hinder idag så bäst att hon håller i sig ;) Leo kommer också.

Imorgon är det fredag och jag är ledig 👏

Bildbomb

/Love Emma
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments