Det är kallt nu. Jag gillar verkligen inte snön. Ska väl inte klaga, har haft rätt bra väder hela "vintern", men antar att den kommer nu istället.

Det har varit en tuff vecka. Har gått upp 06 och somnat 00 nästan varje dag.

I mitten av veckan blev min älskade faster inlagd på sjukhus. Det är jättejobbigt att inte kunna göra någonting, man känner sig verkligen hjälplös.. Men hon är en krigare! Och tur att hon är på det bästa sjukhuset :) Fuck cancer.

Annars har jag varit i stallet i helgen. Igår var det förjävligt!! Menar alltså inte hästarna, utan den där dumma snön. Hade ju varit lite smart och bytt bil, till jeepen. Så jag iallafall skulle ha en chans att ta mig fram på landet. Och tur var väl det. Igår började jag morgonen med att ta sats för att komma igenom vallarna på vägen. Nog för att det är söndag och ni kanske inte känner för att skotta på morgonen.. Men snälla :) det skulle underlätta.
Red lite hästar, alla gick fint. Sen på kvällen åkte jag hem till mamma och åt middag med henne.

Imorse tog jag min bil till stallet. Och det är ju måndag, så då var det ju plogat överallt ;) tack för den iallafall. Red några hästar och nu har jag lite paus för att sen åka vidare o fortsätta min dag. Hoppträningar och fortsättning av inridning står på schemat.

Hoppas ni andra har det bra i kylan!

/Love Emma


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 402 Readers

Likes

Comments

Visst är det underbart när man tydligt ser framsteg?

Idag fick mina hästar ledigt. Jag tänkte ta sovmorgon. Vaknade 06.20, fantastiskt!! Lillebjörn ville INTE gå upp.. Han la sig under täcket och fortsatte sova. Då somnade jag om, tyckte att jag var värd det. Gick sedan upp vid 9 och satte mig och jobbade med datorn. Håller på med webbdesign, vilket är kul men inte alltid så lätt. Vid 12 hade jag lovat att hjälpa Alex att färga håret. Sen åt jag lunch hos min kära faster. Pratade om allt och ingenting. Sen åkte lillebjörn och jag hem. Bytte om och sen var det bara att åka till Sålla för att ha en träning och sedan rida Julius.

Jag är faktiskt lite impad. Julius är en ungponny som jag rider in nu. Han har gått från klarhet till klarhet! Vilken liten pärla :) idag har han travat under ryttare och jag kan både gasa, bromsa och svänga själv! Fortsätter han såhär kan jag nog snart rida utan lina :)

Efter det åkte jag ner till ridskolan och hjälpte till lite. Nu är jag hemma igen och kollar lite handboll. Ska fortsätta lite med hemsidan och sen sova.

Ha det gott!
/Love Emma  • 475 Readers

Likes

Comments

Ibland kan man bli lycklig av det lilla..
Idag är en sån dag. Hästarna har skött sig exemplariskt. Det finns verkligen ingenting mer att säga om det, vilka stjärnor.
Speciellt ponnyn. Har ridit många ponnyer men ingen så lättlärd och godhjärtad som denna. Hade jag varit ponnymamma hade den utan tvekan varit i mina ägor!

Det finns en till ponny som har chockat mig, på ett positivt vis. Det är Emelies gamla tävlingsponny, midnight dancer, som nu ägs av ridskolan. Jesus vilken fin ponny!

Nog skrivet om det. Hade beställt en date idag med min gamla klasskompis Madde. Så jag tog min rallyåkare och åkte dit efter stallet. Spanade in deras nya fina stalldel och deras nya hingstföl. Jättesöt liten krabat! Föl och föl, åring kanske är bättre att skriva. Kollade på dagens avsnitt av PH (så nu kan jag gå o lägga mig tidigt ikväll).

Nu ska jag åka och sitta lite på Julius, inridningsponnyn. Sen blir kvällen lugn, skönt.

Har hört att det ska bli kallt och oväder nu i helgen.. Känns mindre kul faktiskt! Har varit ganska nöjd med den här "vintern". Hoppas på att väderprognosen är felbedömd ;)

Nu är även alla nyårsnaglar helt borta. Höll längre än förväntat iallafall ;)

/Love Emma

  • 449 Readers

Likes

Comments

Nu får ni ursäkta.. Men jag blir så jävla irriterad rent ut sagt.

Fick ett meddelande av en vän som sett något tråkigt på Facebook.
Läste det sen själv och blir så trött på människor som älskar att skriva skit och smutskasta andra! Det här är så himla tråkigt att se och höra.

Självklart har jag också hört skit. Mycket som man först trodde på men sedan fick sig motbevisat. Jag skäms för att jag också trott på vad andra människor sagt om andra. Jag har verkligen lärt mig att inte döma någon utan att ha gett personen en ärlig chans.

Jag tror att allt handlar om okunskap! Det brister så hårt i den allmänna kunskapen nu för tiden. Folk har för mycket pengar och köper sig saker som de senare inte kan hantera eller ta hand om. Sedan skylls allt på den som sålde varan och den smutskastas. Kan ni inte lära er att ta hand och vårda på rätt sätt så att saker och ting håller?! Kan det inte bero på er och inte bara den som hade saken tidigare?

Sluta skylla ifrån er och lär er att ta lite eget ansvar. Alla kan självklart göra fel, men snälla människor.. BETE ER! Det här är så fruktansvärt pinsamt och ointelligent.

Ge alla en chans - tills de bevisat motsatsen för dig! Inte för att någon annan tycker det, utan för att du har fått den uppfattningen om den personen.

  • 645 Readers

Likes

Comments