Okej. Kan känna att all otur kan komma nu, på en och samma gång, så kan allt få vara bra sen!

Hästarna har varit fina och allt har rullat på bra. Har börjat inridning av en väldigt fin ponny och har Loves häst Ella på lite tillridning. Ella har verkligen gjort framsteg! Så det känns kul.

Mindre kul var att jag fick ta bort en av mina hästar för några veckor sen. Det var min fina Zeven Trix som fick vandra vidare till de evigt gröna ängarna.. Det var tufft men ändå bäst för hans del. Sjuan fick jag av mina föräldrar 2009. Som min första storhäst. En trevlig valack född 1998 efter Everest - Kaliber. Jag och min pappa åkte och hopptränade med honom för Tord och jag kommer ihåg hur både pappa och Tord skrattade när han hoppade mig ur sadeln efter nästan varje hinder. Någon månad senare dog min pappa. Vilket gjorde att mina hästar betydde extra mycket för mig. Det var det jag hade kvar från honom. Att stå där i väntan att få ta bort en älskad "familjemedlem" är en känsla man inte vill uppleva. Usch. Jag tackar för åren vi fick och jag vet att du var uppskattad av väldigt många!

I fredags drog stormen in över våran del av landet. Hej Sven, du var inte välkommen! Det var en riktigt otursdag. Jag skulle fälla ner rampen på lastbilen. Fick inte ner den, så jag tänkte att jag skulle vänta tills de andra hade ridit klart. Så jag vände mig om och gick. Hörde sen hur något kom bakifrån, vände huvudet och såg rampen komma. FAN rent ut sagt, så det var bara att försöka kasta sig undan. Big fail på det då jag inte hann undan och rampen kom i världens fart och landade på ryggen. Ont är bara förnamnet, kunde inte rida och knappt röra mig. Har ändå försökt att bita ihop och gjort så mycket jag kunnat. Men att tävla i helgen fanns inte på världskartan, och då är inte jag den som bangar att hoppa. Linnea fick ta Marco istället och dom hoppade 110 i gottlösa. Det såg väldigt fint ut, ett skitpet, men vad gör det. Jag var jättenöjd.

Imorse när jag vaknade för att åka till stallet kunde jag knappt ta mig upp ur sängen. Herregud. Så det var bara ringa till sjukan och försöka få tid. Har tagit prov och det har klämts och känts. Nu är jag skickad på akutröntgen. Så det återstår att se.

Ja, men det var väl allt för nu.
Hoppas att ni andra har det lite bättre än mig för tillfället!

/Love Emma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 611 Readers

Likes

Comments