Är ungefär vad jag har gjort. Nästan.
I fredags var jag jättepeppad på att göra någonting. Men blev helt galet trött och tänkte ta en powernap vid halv 6. Sov lite längre och vaknade vid 02.
Upp igen 05 för att åka till stallet och mocka innan tävlingen. Hade 5 hästar med oss till mysiga Hageby. Även denna kväll somnade jag tidigt och vaknade runt 03. Sjukt.

Idag har jag varit hos mamma. Sen lite på stan för att köpa en jacka som var slut i min stl. Åkte tillbaka till Vadstena. Gick ner på stan för att äta lite glass med Emil. Fint väder. Glodde sen lite film. Sen drog jag hem igen. Nu ska jag snart till mor igen. Vilket liv jag har känner jag.

Behöver ett lyft just nu.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Några bilder från helgens tävling. Hoppbilderna är tagna av Nicole Olsson (Nicoleolsson.se)

Nu till helgen är det dags för andra omgången av div 1 hoppning storhäst. Vi har ett riktigt bra lag så gör vi inte bort oss helt så känns det här väldigt lovande :)

Laguppställning: rappestad ridklubb
Linnéa Andersson - Ovation
Emma Tilly - Marco Luxe
Camilla Andersson - Guido Ask
Susanna Esping - Felix
Likes

Comments

Hemma efter en tävlingshelg hos vikbolandets Ryttarförening. Är lagom trött nu.

I lördags åkte jag och Milla med 3 unghästar för att rida 1m 110. Alla skötte sig fint och såg riktigt fina ut!! Kul. Dressyrhästen Doreen fortsätter att överraska med fin 0runda i 1m. Louisdor är SÅ fin. Hade skitpet men oj vilken häst det är. Kunde inte sluta le när Domenica hoppade 110 där hon hoppade som att hon aldrig gjort någonting annat. 0 fel, underbar häst.

Idag åkte vi till samma ställe med gamlingarna. Limpan hade med sig sina, Guido och Ovation. Jag hade med mig Marco. Limpan först ut med Guido som gjorde en klockren felfri runda. Andra ut var Marco som kändes lite loj på framhoppningen (som var ute på paddexbanan) men som hoppade grymt inne på banan där han också gick felfritt. Sist ut var ovation. Herremingud vad hon hoppade. Felfri! Marco 5a, Guido 7a och Ovation 11a.

Sista klassen för helgen var Ovation först ut. Hann inte se då jag hoppade 2 efter henne. Men ett skitpet annars hade hon varit helt fantastisk! Verkligen kul att hon hoppar så bra nu. För det är Limpan värd. En otroligt fin häst. Marco gick in och var helt plötsligt tittig på allt! Så red runt, klappade och skrattade lite. Sen var det all in. Han kändes riktigt fin, jag red bra och gjorde rätt beslut på varje hinder. En fruktansvärt bra känsla hela rundan. Dubbelnolla och upp i ledning. Guido var i slutet. Allt började med att tjejen innan flög av. Och satt kvar där på marken. Ganska länge. Vilket inte är så bra för Guido, att vänta. Då han blir så jäkla taggad. Fina språng men tyvärr 2 ner där han blev lite taggad.
Jag ledde hela klassen länge. När sista ryttaren red in, Mathilda, som jag vet är grymt snabb med.. Så blev jag faktiskt nervös! Innan hade det känts ganska lugnt. Men hon rev. Endast 3 felfria i klassen och Marco snabbast. Kändes ruskigt bra att vinna när man fått en sån bra känsla hela banan. Synd att jag inte fick det på film!

Ännu en gång måste jag skriva hur fantastisk denna lilla häst är. Inte så lätt som alla tror men när allt stämmer så är han bäst! Alla borde ha en Marco. Att ha roligt med. Min bästa vän någonsin och jag är så himla glad att jag valde att köpa just denna häst. Jag kommer ihåg hur mycket jag tvekade om att köpa honom pga. hans ålder. Men tacka gudarna att jag valde rätt :) och tack till Karin som tipsade mig om världens finaste lilla häst.

Har under denna tävling också sett flera fina unga hästar som vi blivit lite impade av :) många man skulle vilja ha i sitt eget stall.

Tack vikbolandet för en fin tävling med bra banor. Blev något halt på underlaget idag dock. Men hur skönt som helst att kunna rida fram och hoppa fram ute! Dit åker vi gärna igen.

Nu ska jag SOVA framför TVn.
Imorgon är det måndag och en ny jobbvecka med fina hästar och elever!

/Love EmmaLikes

Comments