Okej. Igår var en skitdag. Allt började i måndags. Fick ont i magen. Som ett jobbigt tryck, kramp. Ignorerade det och somnade gott. När jag vaknade fanns trycket kvar men det var ändå okej. Var säkert någonting jag ätit. Åkte till stallet, mockade, fixade, åt frukost osv. Kände att jag började få ont igen när jag satt vid datorn. Fick mellanlanda i lägenheten och lägga mig i sängen. Det gör så ont att gå, röra sig, sitta upp. Skulle egentligen till Mikka men jag klarade inte det. Tog mig hem till huset och somnade i 3,5h innan lektionerna i hopp om att det skulle släppa. Icke! Det blev bara värre och värre. Jag började hålla min första grupp men insåg ganska snabbt att jag inte skulle klara detta. Frida hoppade in och hade mina 2 sista, tack snälla underbara! För min del var det bara sätta sig i bilen o försöka ta sig hem till mamma. Ringde sjukvårdsupplysningen som var rädd för blindtarmsinflammation. Så då blev det akuten i Motala. Fick komma in ganska direkt vilket var skönt. De tog olika prover och jag fick ligga i en säng och glo upp i taket. Proverna visade inget konstigt men smärtan blev bara värre och värre. En doktor kom in och kände o tryckte på olika punkter på magen. Jag tjöt så ont gjorde det. Han visste inte riktigt då proverna inte visade något, men eftersom jag hade så ont så skulle jag få en smärtstillande spruta i magen. Denna spruta gjorde allt 10ggr värre efter ungefär 10 minuter. Det gjorde något så djävulskt ont, så jag låg bara och vred mig och tjöt. Stackars mamma som satt bredvid och höll min hand.
Doktorn kallades och han blev bekymrad då sprutan inte gav den effekt som den skulle. Då började dom prata om att skicka in mig till US i lkpg då det var för riskabelt för mig att åka hem. Efter en halvtimme till hade sprutan faktiskt hjälpt lite.. Då bestämdes det att jag fick åka hem och sova, hos mamma under uppsikt. Jag fick med mig morfintabletter ifall jag skulle bli dålig igen. Om jag mådde dåligt när jag vaknade skulle jag tillbaka direkt.

Det är svårt att avgöra. Nu känns det bättre fast ändå inte bra. Får se hur det känns när tabletterna slutar att verka. Det som är mest läskigt är att doktorn är rädd att det fortfarande kan vara blindtarmen, bara att det inte har gått så långt än. Har jag då mer smärta att se fram emot? Kul!

Tack för alla fina sms osv. Det värmer :)

/Love Emma


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 771 Readers

Likes

Comments

Helgen har varit helt perfekt. Min fina häst och jag har hoppat bra på tävlingen där vi vann och kom 4a. Limpan plockade också placeringar. Så vi är otroligt nöjda.

Igårkväll myste jag hos Paulina med Matilda. Vi kollade på en film med Ed Westwick. Starstruck for sure. Herregud vad jag önskar att man hade en sån kille.

Idag har jag städat lite i min lägenhet. Ska börja flytta lite grejer. Jag har lite ångest. Tycker bättre och bättre om den, men vill ändå inte vara där. Det är jobbigt att vara där, det känns som att någonting fattas. Och det är väl så det är när man är ensam kvar. Lägenheten är SÅ fin och skulle kunna bli hur bra som helst. Men jag har tappat orken till att ens försöka. Vill inte vara där över huvudtaget. Sov där inatt och det enda man väntar på är att någon ska kliva in genom dörren. Jag behöver en nystart. En ny lägenhet, som bara känns som min. Vet inte om det blir i Vadstena eller inte. Det återstår att se. Älskar Vadstena men det finns för mycket där som jag bara måste bort ifrån. Mantorp skulle kanske vara bra? Får fundera vidare. Sålänge bosätter jag mig i vårt gamla hus.

Ikväll har några av mina elever ridit sina hästar på tygeln. Omedvetna om hur fint de egentligen ridit. Lycklig jag blir :)

/Love Emma
  • 764 Readers

Likes

Comments

Denna vecka har solen varit framme. Vi har ridit hästarna ute i snön och det har blivit sjukt varmt. Idag blåste det storm så då vilade vi lite.

Då passade jag på att åka till min fina faster. Det är skönt att hon är hemma och vi kan laga mat som vanligt :) va länge sen nu. Idag blir det potatisgratäng och kyckling. Andas ett tag..

Får se vad kvällen bjuder på, kan bli intressant. Nästa helg tävlar vi i Linköping. Och helgen efter det är första omgången av div 1 i Örebro. Känns som att vi har en bra chans, så vi hoppas på det bästa :)

/Love Emma

  • 831 Readers

Likes

Comments