Hallå från paradiset! Fick se bild från Sverige idag och att snön ligger tjock på backen i vissa delar av landet, just då är det än väldigt skön känsla man får i hela kroppen av att ligga på en sarong i sanden mitt i solen och steka! För ett par dagar sen låg jag i en solstol och överhörde konversationen från grannsolstolen, det var en Kalifornare som diskuterade sitt liv här i Thailand, om att hon flyttat hit under en längre period och att hon studerade här. Ytterligare en sån där känsla om att världen är väldigt liten då jag nyss avslutat mitt liv i just Kalifornien. Sen kan jag även känna det där motsatta att världen är oändlig och att det är så mycket som jag har kvar att se🌴 Att varje gång man är iväg så vill man hela tiden spåna på nästa resa just pga rädslan av att detta äventyr går mot sitt slut!

Nu är vi lyckligtvis bara på halvlek och jag har faktiskt en resa inplanerad och bokad redan nästa månad!
Jag har alltid haft det där suget att bara spara ihop tillräckligt med pengar för att börja om någon annan stand, inte nödvändigtvis börja om då men bara ta ett år och utforska världen, testa hur det är att jobba i andra länder, leva deras kultur, få ta del av vad som fascinerar dom. Det är ett faktum att man lär sig mer om sig själv från främlingar än vad man gör från de man känner... 2 veckor i Thailand känns nästan för lite, jag vill stanna i detta paradis i alla fall i sex månader, som hon i solstolen brevid som helst plötsligt började prata thailändska med en försäljare, hur häftigt är inte det?

Jag har en drömresa genom Europa redan planerad, steg för steg, land för land. Utgångspunkt till mållinjen. Men nästa drömresa som hamnar på bucketlistan är nog faktiskt Hawaii🌴


Nu blir det sängen då morgondagen bjuder på snorkeltur till sjöss med vår stora familj, kanske glömt att nämna det men vi är ett sällskap på 15 pers här nere vilket är helt fantastiskt! Imorgon blir det en heldags tur ute på en båt med landstigning på ett flertal öar och mycket bad och snorkling! Rena fotodrömmen!🌴🌴🌴

Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har den känslan ganska ofta, enda sen jag var fem år gammal har jag funnit mig själv i att längta bort? Men till vadå? Det har jag faktiskt aldrig listat ut.. Jag antar att jag helt enkelt aldrig känt mig hemma när jag vart hemma. Självklart saknade jag min familj och vänner under det året jag bodde i Kalifornien, men mitt hem? Nej, aldrig... Jag har längtat tillbaks och jag har längtat bort men aldrig längtat hem. Jag har längtat efter min säng miljoner gånger dock..

Någon som kan förstå längtan till det okända? Det spännande platser man hittills inte besökt eller ens känner till eller låter det här helt tappat?

Just nu sitter jag i alla fall i en stenhård säng i en Bungalow på en mysig resort på en liten ö tillhörande Thailand. Spenderat dagen i solstol i 30 graders värme och kvällen spenderades med light shopping inlindad i en elefantmönstrad sarong på White Sand Beach 🌴 Och medan jag skriver detta kryper det myror tvärs hela skärmen.. men vore ju dumt att klaga! Imorgon är det ju som ni säkert vet Valentine's day så hela stranden här är dekorerad i fantastiskt mysig belysning.

Till imorgon har vi hyrt moppar och då ska jag äntligen ta med kameran ut på en riktig spin då kvällen inte bjöd på så många spännande bilder! God natt!!💋🌴

Likes

Comments

Photo by: Bob Smith

En där bild som egentligen inte behöver någon redigering😍 Har skaffat en sån där countdown app för vårens resor och förra veckan så kändes det som att båda två var väldigt långt ifrån sitt slut men när jag tittade idag så är det faktiskt bara 14 dagar kvar, alltså två veckor tills jag sitter tillsammans med familj och släkt på ett plan mot Thailand!

Dock så är det fortfarande jättelångt kvar tills resan mot Kalifornien där jag får träffa min pojkvän.. Men det rullar framåt i alla fall! ❤

Hemma har vi börjat förbereda och pratar väldigt mycket om avgång och har nyligen fått nys om hur mycket saker man faktiskt måste tänka på att ha med sig till just Thailand.. Mycket som verkar lite absurt i mina ögon, ska googla lite mer om detta men det är saker som jag aldrig någonsin behövt ta med på en resa tidigare. Saker som toapapper och ficklampor..

Återkommer mer om detta senare och kommer även tillägna ett inlägg till hur man bäst underhåller sig så många timmar i luften för att försöka tänka mindre på hur mycket röven värker!

Då gårdagen spenderades i gott sällskap med lite shopping på Göksäter och kvällen innan med fotografering och gymkväll i Kållekärr så ska jag idag bara ta det lugnt med serier och målning. Imorgon bär det av till Varberg för kusinmys och en kväll med farmor och farfar 😌


Bilden är tagen i Nationalparken Zion uppe i Utah, USA 🌵


Likes

Comments

Picture by: Bob Smith

Hejhej! Tanken med denna blogg var då egentligen att jag skulle skriva om mitt liv i Kalifornien under tiden jag bodde där och det kanske är svårt att tro att under ett helt år där borta så fanns det ändå knappt tid till det.. Eller tid och tid.. men jag tänkte i alla fall att jag skulle börja göra detta nu, lite i efterhand men nu har jag ju i alla fall en hel radda med saker att skriva om ;)

Sitter just nu och håller på att beställa ett ESTA visum så att jag kan ta mig in i landet en gång till över Spring Break i år ✈ Dagen har väl inte varit jätteproduktiv förutom en timme på gymmet men tänkte efter detta söka lite jobb. Känner att mitt liv här i Sverige behöver landa nu efter att ha vart hemma i lite över en månad..


Bilden är tagen på motorvägen strax ovanför en vingård i Los Olivos, en av fyra små städer/samhällen som tillhör en dal omringad av väldigt fina och höga berg omkring kanske 4-5mil utanför Santa Barbara. Bilden tillhör även ett Westernprojekt som jag och en kompis arbetade med inom foto under hela hösten.

Hoppas ni kommer finna intresse i detta och så ses vi i nästa inlägg 💋

Likes

Comments