SOMMARLISTA

Planer för sommaren?
- Resa utomlands, träffa kompisar och jobba en hel del.

Bästa sommarstället?
- Göteborg!! Finns inget ställe i världen som jag trivs så bra på som iGöteborg. Där har jag en stor del av min släkt och dessutom så är alla så himlagoa och glada hela tiden. Stor skillnad från Örebro och det gillar jagverkligen.

Här badar du helst?
- I medelhavet eller i en varm pool. Även havet vid Thailand gillar jag, gissaratt en del av det är Stilla havet??

Hur länge ska du vara ledig?
- 5 veckor totalt blir det nog, har mina lediga veckor väldigt utspridda menjust nu är jag ledig och det är jag fram till vecka 30.

Vad ser du mest fram emot?
- Få nya fräscha fransar på söndag. Att bli brun i Grekland, vädret är ju sämstför tillfället och jag mår verkligen dåligt av att vara så fruktansvärt blekhaha..

Bästa sommarmaten?
- Färskpotatis, vitlöksbröd, grillat kött och en somrig sallad med vattenmelonoch fetaost. Majskolv är också gott men gillar inte det lika mycket som jaggjorde förut så därför är den inget måste.

Vad kommer du köpa inför sommaren?
- Eftersom nästan halva sommaren redan gått så har jag köpt det mesta men införresan så ska jag köpa sminkservetter utan olja, solskyddsfaktor och en bok. Jaghar redan införskaffat mig 3 bikinis och två baddräkter så på den fronten ärjag nog ganska redo. Vill väldigt gärna ha en solhatt också, såg en så fin påFalsterbo men köpte aldrig den vilket jag i dagsläget ångrar..

Vad lyssnar du helst på?
- Vågorna!! Älskar att ligga på stranden och höra hur vågorna slår upp påstranden, känns verkligen så somrigt, I love it!!

Bästa sommardoften?

- Om man tänker påmig så vill jag gärna lukta blommigt och sött. Om man däremot tänker på naturenså älskar jag doften av hav och solskyddsfaktor, det tillhör sommaren för mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229