SAKER JAG ÄR RIKTIGT DÅLIG PÅ

Ha ett städat rum- eller ja snarare hålla mitt rum städat. Säg nu att jag städar på en tisdag och sen på torsdagen sen det exakt likadant ut som det gjorde innan jag städade. Alltså jag kan inte ens hålla det fint, det ligger kläder och väskor överallt haha.. Däremot är jag väldigt duktig på att ha saker sorterade och hålla det så, jag har ett tvång att allt måste stå perfekt och att det ska vara jämt och fint hela tiden.

Hålla mig från sötsaker- detta är i princip mitt största problem haha. Ena dagen kan jag säga, nu j*vlar ska jag hålla mig till en diet och gå all in medans andra dagen står jag där och funderar på om jag vill ha chips eller godis i helgen. Jag är bra på att hålla mig från sötsaker i vardagen men på helgen blir det lite svårare. Som tur är så tränar jag mycket och därför kan jag unna mig sådant om jag så vill. Mindre bra för tänderna dock.


(två bilder som inte har någonting att göra med inlägget)

Ha tålamod- I vissa stunder kan mitt tålamod vara väldigt skört och jag kan lätt tappa humöret men det är endast när jag ska göra saker. Med personer kan jag ha tålamod otroligt länge för att jag respekterar hur de är och hur de gör saker även om det kanske inte är så jag är eller gör saker. Kan bero på att jag inte heller vågar säga emot lika mycket när det inte är någon som står mig super nära. Svårt att förklara men jag hoppas ni fattar haha.

Att hjälpa till hemma- Jag suger verkligen på att hjälpa till hemma, de kan säga åt mig att göra saker och då gör jag såklart det men jag tar aldrig egna initiativ till att göra något. Borta hos andra hjälper jag gärna till och frågar om jag kan hjälpa till med vad som helst. Har blivit uppfostrad med att alltid hjälpa andra och fråga om de vill ha hjälp för att vara artig och snäll. Tycker alltid att det är roligare att städa eller laga mat hos en kompis än här hemma haha.

Svara på sms- Det är inte ens lagligt att vara så dåligt som mig på att svara på sms, om det är super viktigt så brukar jag svara ganska snabbt men annars går det så segt. Jag svarar ju i huvudet men problemet är ju att de som smsat mig inte får ta del av svaret.. Mamma brukar smsa mig och så kan det ta flera timmer innan jag svarar och då brukar hon skicka iväg en snap och då ska ni se att jag svarar snabbare än kvickt. Snap är alltiså det bästa sättet att få tag på mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229