GÖTEBORG

Hej på er och förlåt för dålig uppdatering. Har mått sådär senaste dagarna, förkylning och elände. Min arm har gjort ont de senaste veckorna och igår när pappa masserade mig visade det sig att jag har en överansträngd muskel.. Så de närmsta dagarna kommer bestå av vila för min del, tittar även igen alla Jon Olssons vloggar som jag missade när jag var utomlands. Har legat i soffan i 3 timmar och endast tittat på hans vloggar, allt annat blir dåligt i jämförelse med honom. Ska försöka sova lite och hoppas att förkylningen försvinner asap.

Har hunnit med lite mer än att bara vila de senaste dagarna, jag och Elin bestämde oss spontant för att på Måndag åka ner till lägenheten i Göteborg för några dagar där, vi ska shoppa och fira min minsta kusin som fyller 4 år på tisdag. Jag åker hem med tåget onsdag eftermiddag då vi börjar skolan på torsdag. Elin stannar däremot kvar och väntar in sina kompisar som kommer ner till henne då jag åker hem. Ska bli skönt att avrunda sommarlovet nere i min favorit stad och hälsa på hela min släkt. Bästa som finns ju!!

​Slänger in en bild från ett av mina favorit cafén i Göteborg, kommer dessvärre inte ihåg vad det heter just nu men det ligge nära Nordstan. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229