GOLF, BRA MÄNNISKOR OCH GOD MAT

Allmänt

Godmorgon hjärtisar!! Allt bra med er? Med mig är det jättebra, hade en dunder dag igår med en massa roliga saker på schemat. Slutade tidigt igår så direkt efter det åkte jag, Gustav och Lucas till Gustavsvik för golf, rundan gick väl inte jättebra för min del men jag kunde gjort sämre ifrån mig haha.

Efter golfen sa vi hejdå till Lucas och åkte sen hem till mig för lunch och bad i poolen. Timmarna gick och vid 18 cyklade jag upp på stan för att möta mamma så vi kunde köpa nya jeans till mig.
Vid 19 mötte vi upp våra familjekompisar och pappa för en middag på hälls. Tog fish n' chips, no surprise att jag väljer det hehe. Dem var iaf super god så kan rekommendera den om ni äter på hälls!!

Och guess what!!! Jag har fixat min skärm! Så skönt att kunna se igen haha. Det var nämligen ett erbjudande i en butik igår att det kostade 599kr ist för 1800 att laga sprucken skärm. Dessutom kostade det 200 till för att få den på 15 min och sagt och gjort så blev det så. Gick in dit, gav de mobilen och efter 15 min så var den hel. Var så lycklig när jag gick där ifrån hahah.. Känner mig som en människa igen.

Före/efter

Ja som ni ser så var det välbehövligt!!
Nej nu ska jag gå och äta lite frukost, ha en mysig fredag!! Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229