UKA SOM HAR VÆRT

​Ukens opptur: Det har vært en utrolig fin uke. Jeg har fått slappet ordentlig av, og har hatt en liten pause fra alt som føltes som stress. Som da ble sosiale medier. Men nå er jeg tilbake med mer motivasjon og mer energi. Jeg har hatt den følelsen av at jeg må legge ut noe fordi jeg føler jeg må og ikke fordi jeg vil. Derfor lot jeg bare være. Og da vet jeg det er viktig å høre på seg selv, når man kommer til stykket. Men alt i alt har jeg hatt en super uke, og det håper jeg dere også har hatt!

Ukens nedtur: Jeg har ikke hatt noen spesielle nedturer denne uka, og det er deilig. 

Ukens sang: High Hopes - Panic! Den får meg i skikkelig godt humør, jeg elsker den rett og slett. 

Ukens craving: Av en eller rar grunn har jeg hatt skikkelig lyst på cæsarsalat, ikke spør hvorfor hahah. 

Ukens produkt: Huden min har blitt ganske tørr nå som det begynner å bli kaldt. Og da har rensen til Foreo hjulpet meg utrolig mye. Jeg er døds fornøyd med resultatet det gir. 

Ukens ønske: Åhh, har dere fått med dere at James Charles har kommet ut med et øyenskygge palett? Det var bare helt nydelig, og er et stort ønske hos meg akkurat nå. 

Ukens tips: Hvis dere ikke har sett serien som heter Bodyguard på Netflix, så anbefaler jeg alle å se den. Det er noe av det beste jeg har sett på lenge. Jeg klarte å se hele sesong 1 ferdig på en dag, obs... 

xoxo.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229