UKA SOM HAR VÆRT

Ukens opptur: Det at jeg farget håret må det nok være. Jeg føler meg så vell, og er døds fornøyd. Jeg synes denne looken passer bedre til meg, hihi. Som jeg har nevnt tidligere "the old Emma is back".

Ukens nedtur: Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har hatt noen spesielle nedturer i uka som var. Alt i alt har det vært en veldig veldig bra uke.

Ukens sang: Min absolutt favoritt sang akkurat nå er Shallow - Lady Gaga & Bradly Cooper fra filmen A star is born. Sangen er bare helt fantastisk.

Ukens craving: Vell jeg er den personen som heller vil ha Cola Zero enn Pepsi Max, obs... Men vi har ikke hatt så utrolig mye av det hjemme, så det har jeg virkelig hatt lyst på. Everyday please :)

Ukens produkt: Det er helt klart blushen jeg bruker, som heter Warm Soul av Mac. Den er bare helt nydelig både på kinnene og som øyenskygge. Jeg anbefaler den veldig sterkt.

Ukens ønske: Jeg har virkelig lyst på Dr.Martens boots. Har vurdert å kjøpe det døds lenge, hihi. Kanskje jeg må trå til å kjøpe meg ett par.

Ukens tips: Jeg anbefaler alle å se filmen A star is born. Jeg så denne på torsdag i uka som var. Det er min nummer en favoritt film. Det er slik at jeg har lyst til å se den igjen og igjen. For å si det sånn så hadde jeg tårer i øynene under hele filmen.

ha en fin uke dere!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229