UKA SOM HAR VÆRT

Ukens opptur: Det må nok ha vært at jeg har pushet meg selv til å klare å gjøre noe nesten hver dag. Jeg har hengt med venner og kost meg så masse! Det er deilig å fokusere på venner, og koble av litt på sosiale medier. Jeg vet at vi alle trenger det i blant.

Ukens nedtur: Jeg kjenner nå at etter en hel uke med mye å gjøre så tar det på meg nå. Så i helgen har jeg vært ganske sliten, og bare slappet av. Spesielt idag kjenner jeg det. Jeg våknet kl 14, og er enda trøtt. Føler jeg går i søvne eller noe, haha. Det er den lille nedturen som skjer når jeg gjør mye på kort tid.

Ukens sang: Dette er en av mine all time favorite sanger, Alltid - Tomine Harket, Unge Ferrari. Ahh, den er helt nydelig og jeg blir seriøst aldri lei av den.

Ukens craving: Etter ca tre uker med godte-stopp, kan jeg kjenne at fristelsene begynner å gå inn på meg. Sjokolade er jo min største svakhet, og jeg må ærlig innrømme å si at det er noe jeg har hatt veldig lyst på. MEN jeg har klart å holde meg unna. Applaus til Emma :)

Ukens produkt: Vichy sin fuktighetskrem som jeg har nevnt tidligere, om du vil lese mer om den så kan du klikke inn HER! Virkelig noe jeg anbefaler.

Ukens ønske: Jeg trenger virkelig en ferie hvor jeg kan koble av litt, men samtidig jobbe! Det er mitt største ønske. Og jeg må si jeg har drømt meg bort i uka som var...

Ukens tips: Husk å legg av tid til venner, og koble av sosiale medier. Ta noen timer hvor man snakker sammen uten å bli forstyrret av telefonen, det er så viktig.

xoxo.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229