UKA SOM HAR VÆRT

Heei dere, og da er jeg tilbake med mer motivasjon. Jeg tok meg en liten ferie i helga. Det var litt deilig å få unnagjort litt ting som måtte gjøres. Jeg håper alt er bra med dere.

Ukens opptur: At jeg klarte å lytte til kroppen. At den har trengt en pause, om dere skjønner? Jeg har slitt mye mer såre øyer og hodeverk. Og dette forstyrrer litt med skriving og komme på ting. Så nå har jeg ladet opp til en ny og fersk uke. Det blir bra! Uka har vært fylt med venner og familie. Det blir faktisk ikke bedre enn det.

Ukens nedtur: Jeg har faktisk ikke hatt noe særlige nedturer i uka som var. Kort oppsummert så har det vært en helt nydelig uke.

Ukens sang: Selena Gomez la ut en sang på hennes insta-story, og jeg ble helt frelst av låten. Den heter This Girl - Lauren Daigle. Wow, for en fin sang!

Ukens craving: Jeg har vært så flink og erklært godte-stopp med meg selv, hehe. Merker at den sjokoladen virkelig har lyst å ned i magen.. Jeg klarer meg godt så langt!

Ukens produkt: I uka som var så brukte jeg særlige produkter som jeg ikke har nevnt tidligere. Men idag fikk jeg en pakke fra Foreo, som jeg skal teste ut. Så jeg kan skrive et innlegg senere om hva jeg synes om produktene.

Ukens ønske: Jeg ønsker virkelig å utvide klesskapet mitt, og da mener jeg sette opp flere stativer. Det trengs virkelig, haha. Det sier sitt når mamma mener jeg må få fikset noe :)

Ukens tips: Ta deg en pause om du må. Lytt alltid til kroppen. Så kan du komme tilbake med mer energi og motivasjon. Du kan også komme med mer inspirasjon. Det er bare slik vi mennesker funker, og det er så vakkert!

xoxo.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229