UKA SOM HAR VÆRT

Uken opptur: I uka som var så fikk jeg rede på litt mer angående sykdommen min, noe som gjorde meg ti kilo lettere. Det har vært så mye spørsmål rundt dette. Og i nesten et år har jeg stått som et spørsmålstegn. Det var deilig for meg å få vite at det faktisk er noe galt, at det ikke bare er meg som har en rar tanke gang om at jeg er syk. Så det å få bekreftet dette har virkelig gått inn på meg. Selv om det er mange ubesvarte spørsmål igjen.

Ukens nedtur: Jeg vet ikke om jeg kan sette dette på ukens nedtur, men det å ikke få gjort alt jeg skulle få gjort. Til syvende og sist er det kroppen min som bestemmer, og jeg må faktisk lytte på det. Men det er jo alltids litt kjipt å ikke få gjort alt man skulle ønske. Som jeg har nevnt tidligere så må man ikke presse seg for hardt. Man må gjøre ting i sitt eget tempo.

Ukens sang: Ahh, dette er min favoritt sang atm. Jeg fikk den ifra en serie som er veldig bra som heter Better Things, som går på HBO og Viaplay. Sangen heter Tilted - Christine and the Queens. ELSKER DEN!

Ukens craving: Lyden av bølger, sol i kinnene og sand mellom tærne. Jeg er så reise lysten..

Ukens produkt: Haha, er det lov å si sove-hormonene mine? De har virkelig hjulpet meg til å få en fin døgnrytme, og dyp søvn. Noe jeg virkelig har savnet. Det har vært utrolig deilig!

Ukens ønske: Jeg er sikkert en av mange, som har lyst på den nye Iphonen XS. Den ser helt utrolig ut! Dette ønske ligger lett på første plass av ønskene mine akkurat nå, haha.

Ukens tips: Jeg vet det blir mye serier på ukens tips, men i går begynte jeg på en ny serie som heter Unforgettable. Jeg har ikke kommet langt, men frem til nå synes jeg den er utrolig bra. For dere som skal lure så går den på Viaplay.

xoxo.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229