UKA SOM HAR VÆRT

Ukens opptur: Det er helt klart jentekvelden jeg var med på lørdag. Jeg synes det er så koselig å snakke og mimre tilbake i tid. Helt til alle gikk ut på byen eller noe, jeg kom ned fra do så var alle borte. Da ble det fort senga, hihi. Er jeg den eneste som ikke er noe fan av å gå ut på byen? Med mindre det er noe spesielt, og du vet at alle er ute.

Ukens nedtur: Som dere kanskje har skjønt så har jeg hatt en tre dagers pause fra bloggen, og det er rett og slett fordi jeg fikk helt hjerne teppe hver gang jeg åpnet skjermen. Det har regnt mye også de siste dagene, så jeg har ikke orket eller klart å tatt noen kule bilder. Så motivasjonen var litt nede, men så tenker jeg at det er ny uke og nye muligheter!

Ukens sang: To av mine kompiser har kommet ut med ny sang i uka som var. De er bare sytten år, og jeg er så ubeskrivelig stolt over hva de klarer å få til. Dere må virkelig sjekke ut Essential - Wavy Drip!

Ukens craving: Smoothiebowl, ahh det er noe av det beste jeg vet om. Jeg har hatt så utrolig lyst på det! Men det er et ork å lage når man ikke har smoothie-mikser, hihi.

Ukens produkt: Åh, jeg er bare helt forelsket i parfymen jeg bruker. Jeg har brukt den i ca et år nå, og jeg klarer ikke å bruke noen andre. For nå har det liksom blitt Emma sin lukt. Den heter This is her av Zadig & Voltaire, HELT IN LOVE!

Ukens ønske: I denne uka skal jeg til legen to ganger, og da er virkelig ukens ønske at de har klart å finne ut av litt mer. Så jeg slipper å stå som et stort spørsmålstegn, for til syvende og sist blir man litt lei av det...

Ukens tips: Hiv deg selv ut i det. Om det er noe nytt du vil prøve, så bare gjør det. Om du brenner for noe, kan du få til alt. Aldri glem det!

god klem fra emma.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229