PERFECT TO SPA-DAY

Annonse

Heei dere, og god onsdag!

Dette innlegget er jeg så heldig å ha samarbeid med Maybeauty . Jeg har fått lov til å teste tre av produktene deres, og jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Jeg har da testet produktene i hele jula, så jeg virkelig kan si hva jeg synes om produktene. I slutten av innlegget ligger det en liten godbit til dere!

pore mask

Denne masken hjelper med å rense porene dine, suger ut fett og talg og den lukker porene dine og gjør dem mindre. Og så klart hjelper den huden til å bli renere. Dette var helt klart min favoritt av de tre produktene. Den føltes veldig myk på huden og gikk av veldig fint med vann, noe jeg liker. Denne påførte jeg med Maybeauty sin egen pensel, som jeg kommer mer inn på senere. Så skal masken være på mellom 20-30 minutter. Jeg ble veldig fornøyd med sluttresultatet, og huden føltes veldig frisk etter!

HUSK; Unngå øyne.

face mask

Så over til en ansiktsmaske som hjelper mot hudormer, noe jeg har en del av. Nå har jeg prøvd produktene et par ganger i jula, som jeg nevnte. Første gang tok jeg den i hele fjeset, men synes det gjorde vondt å dra av masken. Så jeg fant ut at det var lurt for meg å legge masken hvor jeg trenger det mest, som er rundt T-sonen. Så hvordan funker produktet? Jo, den hjelper som sagt mot hudormer men også for døde hudceller og overflødig olje. Dette er også noe jeg merket etter jeg tok den av. Denne påfører jeg med fingrene og lar den tørke i omtrent 30 minutter. Og jeg må ærlig innrømme at nesen min aldri har føltes så myk, haha.

face gel

Til slutt men ikke minst face gel. Dette har jeg aldri testet før, og jeg likte det utrolig godt. Dette er da en géle som skrubber bort døde hudceller. Jeg brukte den selv som en vanlig skrubb, så kan du merke etter hvert at det kommer flak med døde hudceller. Så vasker du den bort med varmt vann. Jeg ble selv overrasket over resultatet og hvor mye som gikk av huden. Huden min føltes litt tørr etterpå, så jeg gikk over med en fuktighetskrem. Alt i alt veldig fornøyd.

HUSK; Hvis du har sensitiv hud test ut på armen din før bruk. Og unngå øyen kontakt.

brush

Som jeg nevnte tidligere så har Maybeauty en egen pensel som man kan påføre masken med. Noe jeg personlig liker veldig godt. Det kan fort bli litt gris med å påføre med fingrene. Jeg må også nevne pakningen til pore mask og face gel, hvor de kommer i små forpakninger. De er perfekte for engang bruk, så slipper man å kaste restene!

Så over til godbiten, jeg har da en rabattkode til dere. Koden emmamask30 gir dere 30% hos Maybeauty - KLIKK INN HER. Jeg håper dere likte produktene og at jeg ga dere et innblikk i hvordan de er og brukes!

Ha en fin dag videre <3

xoxo.

Liker

Kommentarer

theresepettersen
theresepettersen,
hjemmespa er så deilig! 😊
nouw.com/theresepettersen
emmatallerud
emmatallerud,
ååh, jaa!! <3
nouw.com/emmatallerud
mabre
mabre,
Er sååå nysgjerrig på disse produktene. Jeg dåner!
nouw.com/mabre
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229