MINE PLANER FOR HELGEN

FREDAG: Jeg har faktisk ikke så utrolig mye planer idag. Jeg skulle egentlig ta bilder, men det funker ikke når det regner såpass mye. Så jeg tipper det blir en mys-kveld, rett og slett. Kanskje sette på en god film eller noe slikt. Har dere et godt film tips?

LØRDAG: Da skal jeg ta bilder med min fine søster. Hvor Håkon (eksen & bestevenn) tar bildene, han er så dyktig. VIRKELIG! Jeg gleder meg helt vilt til det. Det er på tide med litt søster-tid kjenner jeg. Så tror jeg vi skal ta en tur innom byen for å se på garn haha, av alle ting. Tingen er det at Ida (som er mi søster) har begynt å strikke en strikke-genser. Og den så helt sykt fin ut, og derfor vil jeg også prøve det. Det vil bli en virkelig stor oppgave for meg, for jeg eier ikke tålmodighet og er ganske rastløs. Så alt i fra fargelegging, strikking, lese bok osv har jeg skikkelig problemer med... Men det skader vell ikke å prøve, så får jeg teste ut tålmodigheten min litt.

SØNDAG: Jeg har ikke lagt planer enda, men jeg har sinnsykt lyst til å gå på kino. Jeg har enten lyst til å se The Book Club (komedie) eller Searching (thriller). Begge ser veldig bra ut! Så jeg får se om noen vil være med på en av de <3

Har dere noen gøye planer til helga?

emma.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229