MIN FØRSTE KJÆRLIGHETSSORG

Dette er nok noe jeg aldri har turt å snakke åpent om. For det er som å rive opp plaster på sår, men sår som er helt gjengrodd. Hvorfor gjør det da vondt? Tanken på hvordan jeg hadde det på denne tiden, det er det som gjør det vondt. Ikke selve sorgen gjør vondt den dag i dag, noe som knakk meg for to-tre år siden.

Det å bli forelsket for første gang er veldig forvirrende. Man har aldri følt på de følelsene man føler. Man vet ikke hva man skal tenke, eller hva man kan se for seg eller forvente. For noe jeg virkelig ha lært at kjærlighet kan gjør enn blind. VIRKELIG blind.

Alt var så bra, jeg følte meg bra, bedre enn noen gang. Mens han plutselig hadde andre prioriteringer. Hvordan kunne han? Som det sta-beiste jeg er så ga jeg aldri opp. Selv om jeg så hva han prioriterte, noe som hvert fall ikke var meg. Hvordan kunne alle andre se det? Bortsett fra meg. Dypt forelska kaller man det. Jeg trodde vi en gang skulle bli kjærester?

Det tok en tid for meg å gi opp, selv om jeg følte det var et håp. Noe det aldri var. En bit av meg ville ikke, men jeg måtte. Jeg trodde jeg var den rette. Jeg åpnet meg, og viste meg på min mest sårbare side. Noe en sekstenåring (som jeg var da) tar veldig nært, for man vil egentlig holde alt inne. Og man vil hvert fall ikke føle seg svak. Etter en liten tid da alt var slutt måtte jeg holde meg helt tilbake. Men samtidig håpet jeg å se han på butikken, eller på bussen. Bare for å se han. Men samtidig ikke, for det føltes så vondt.

Jeg angret en lang periode etter over at jeg hadde åpnet meg såpass mye, som jeg aldri hadde gjort til en person før på denne tiden. For nå var han plutselig ingenting for meg. Men jeg er så glad for at jeg gjorde det den dag idag. Jeg vokste så mye på den kjærlighetssorgen, og det gjorde meg så sterk. Selv om det var vondt så føler jeg at jeg trengte å lære å kjenne. Kjenne på smerte, kjenne på det å være forelsket, kjenne på savn. Man lærer så utrolig mye hele tiden. Og verden går faktisk ikke under. Jeg klarte meg jo til slutt.

Emma.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229