LEGEN MIN SYNES DET ER BRA AT JEG BLOGGER!

God onsdag dere, håper dere har det bra!

Som jeg har nevnt tidligere så var jeg hos legen i går. Jeg var veldig spent, men følte ikke jeg kunne forvente noe svar. Dette pleier bare å være en oppsummering, over hvordan jeg har hatt det de siste månedene, som da vil si sommeren. Om det eventuelt har vært bedre eller verre. Og om hva jeg gjør for at dagene mine skal gå.

Da fortalte jeg henne for første gang at jeg blogger. Hun ble så glad på mine vegne, og hun synes det var smart for dette var noe jeg kunne styre selv. Om jeg ville legge mye arbeid i det eller feks ha en «fri» dag. Hun synes også det var bra av meg og dele! Noe jeg ble utrolig glad over.

Ellers fortalte jeg henne at jeg har slitt veldig med søvnproblemer, det at jeg sliter med å få sove. Noe mange tenker er rart når det eneste kroppen vil er å sove. Men det er slik at jeg vil gjerne sove, men jeg ligger å vrir meg opptil mange timer. Som gjør at jeg sovner klokka fire, og det er ikke så utrolig deilig… Så da fikk jeg noe som skulle hjelpe til det, og jeg har hatt verdens beste søvn på lenge!

XO.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229