KEEP IT FRESH

Annonse - Goodiebox

Hei dere, og god tirsdag. Nå er det ny uke og nye muligheter!

Jeg er igjen så heldig å ha samarbeid med Goodiebox. Jeg er skikkelig glad og fornøyd over dette konseptet, det er helt genialt. Man har liksom alltid noe å glede seg til hver måned, og hvem liker ikke det? Månedens boks er keep it fresh. Jeg må ærlig innrømme at jeg fikk et wow faktor denne gangen. Boksen inneholder alt jeg alltid trenger. Nå er jo valentine rett rundt hjørnet, og da må man jo føle seg fresh eller hva? Jeg har nå hatt tid til å teste ut alle produktene og er stor fornøyd.

Produktene som ligger i boksen:

Goodiebox sin egen beauty blender, noe som man ALLTID trenger ny av.

Rodial sin Vit C Brightening Mask som gir deg en utrolig fin glød og jevner ut fargeforskjeller. Den både lukter godt og er enkel å påføre og ta av.

Youth Lab sin CC Complete Cream SPF 30, ahh dette har virkelig blitt en favoritt hos meg. Jeg har lenge lett etter en god CC cream som både dekker godt nok og ikke føles så tykk. Denne var veldig lett å påføre og føles kjempe myk. Den gir også en utrolig fin naturlig glød, noe jeg elsker. Jeg likte den såpass godt at når jeg er tom MÅ jeg bestille ny, hihi.

Ivy Aia sin Cleansing Mousse with Vitamin B3, denne var også en stor favoritt hos meg. Jeg kan aldri få nok av renser, og man trenger det alltid. Denne føltes også veldig frisk og deilig. Den er også vegansk, uten parfyme og allergi-sertifisert.

Laritzy Cosmetics sin Dew Pot, helt nydelig krem som kan brukes til highlighter, blush og øyenskygge. Den gir en utrolig fin glød til huden.

Alt i alt er jeg så utrolig fornøyd! Boksen kan du finne HER.

Man blir tilsendt fem til syv skjønnhets produkter i måneden for bare 199kr pr. måned.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229