DE SISTE TO UKENE

God onsdag dere.

Nå er det lenge siden jeg har fått oppdatert dere. Det har virkelig vært et flytte-kaos, haha. Jeg har enda ikke kommet meg helt i orden, og jeg føler det alltid er noe som trengs eller som må gjøres. Men det er vell slik det blir. Over til noe helt annet. Jeg fikk en veldig gøy pakke for noen uker tilbake, som var mine drømme sneakers. ENDELIG eier jeg et par Balenciaga sko, hihi. Man kan jo si det var min innflyttings-gave til meg selv :) Obs..

Over til leiligheten igjen; Kan dere klare å gjette hvilket tema som det går mye av i leiligheten? Jepp, det går utrolig mye bambus. Og jeg er helt forelska! Jeg elsker kombinasjonen med bambus, hvitt, grått, sort og beige. Kanskje litt kjedelig for noen, men det er veldig meg. Det er utrolig gøy og kunne bestemme helt selv hvordan man vil ha det. Jeg har bare blitt helt avhengig av alt som har med innredning og interiør å gjøre.

Ellers har jeg hatt utrolig mye fint besøk, noe jeg ELSKER. Det blir noe helt annet å ha besøk når man har sitt eget, enn når man bare sitter på rommet når man bodde hjemme. Det er det sikkert mange som kan kjenne seg igjen i. Ufattelig deilig følelse!

Jeg har enda ikke fått internett, så derfor har det vært ganske vanskelig å få oppdatert dere. Så har jeg også vært ganske opptatt med alt mulig. Ha en fortsatt fin uke!

xoxo, emma. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229