BACK TO THE ROOTS

Annonse - Goodiebox

Hei og god fredag dere! Nå er det endelig helg.

Dette innlegget er i samarbeid med goodiebox. Jeg har da blitt tilsendt månedens-boks, og jeg har aldri vært mer fornøyd! Det er virkelig like gøy å åpne esken hver måned.Det var virkelig ting jeg selv hadde ønsket meg, og har hatt lyst å teste ut. Det blir jo ikke bedre enn det!

Mitt favoritt produkt i boksen er UNANI sin face mist. Wow - wow - wow! Den er både fuktgivende og lukter utrolig godt. Jeg bruker den både før og etter sminke, når jeg skal legge meg - og står opp. Jeg bruker den rett og slett hele tiden hvor jeg føler jeg trenger det lille ekstra.

Andre produkter i boksen:

Emite make up - blush (en stor favoritt hos meg)

Naobay - balsam

Mudmasky - facial detox purifying recovery mask

GOSH - vippeserum

Hvis dette kan være spennende for deg, så koster det bare 199,- i måneden. En god måte å unne seg noe fint! Klikk deg inn her for å bli abonnent: HER.

Liker

Kommentarer

INSTAGRAM LATELY

Instagram - @tallerud

Liker

Kommentarer

JEG SAVNER Å FØLE MEG STERK!

Hei dere, og god onsdag!

Jeg har sakte men sikkert begynt å trene litt igjen. Etter nesten to år uten på grunn av sykdom har jeg ikke hatt energien til å trene, og det har vært et veldig stort spørsmål om hva sykdommen var. Så jeg har følt at jeg kanskje har vært litt på andre tanker de siste to årene enn trening. Jeg har hatt litt lite energi den siste perioden, og det eneste som fikk meg til å få energi når jeg var frisk var trening. Så tenkte jeg for meg selv, hva om trening faktisk hjelper meg til å få energi. Sykdommen lupus er så individuell, så man kan ikke lese om hvordan andre har det. Man må på en måte finne ut av hva som er best for deg. Så nå lar jeg trening få et forsøk. Det skader ikke å prøve. Hva om dette er nøkkelen til at jeg kan få mer energi, da er det jo bare vinn- vinn. Jeg må ærlig innrømme at savnet har vært veldig stort når det kommer til trening. Jeg savner å føle meg sterk! Nå får vi se hvordan dette går, så kan jeg oppdatere dere <3

Liker

Kommentarer