SPRING OUTFIT

Genser: H&M // Bukse: Levis // Veske: Vintage // Sko: Balenciaga

xoxo.

Liker

Kommentarer

HERMINE HOLD

Annonse - Hermine Hold

​Hei dere! God fredag. Nå er det endelig helg. 

Jeg er så heldig som har fått lov til å ha samarbeid med Hermine Hold, som selger verdens fineste skjerf. Du kan få skjerfene i ulike farger og mønstre. De selger også hår strikk og spenner. Jeg falt helt pladask for dette skjerfet, som gir antrekket det lille ekstra. Man kan også gjøre masse forskjellig med skjerfet som feks. å binde det rundt vesken, knytte det oppsatt i håret eller som jeg har gjort - rundt halsen. "trommevirvel", jeg har selvfølgelig en rabatt kode til dere. Koden "TALLERUD10" gir dere 10% rabatt 

Liker

Kommentarer

POWERED BY

Annonse - Goodiebox

Hei og god torsdag dere.

Jeg er så heldig igjen å fått tilsendt en nydelig mars versjonen av Goodiebox som heter Powered By. Denne boksen likte jeg utrolig godt, og er strålende fornøyd. Goodiebox skuffer ALDRI! I månedens boks er det seks gode produkter, som jeg igjen alltid trenger.

Boksen inneholder:

L'Oréal - Shampoo:

Denne Shampooen likte jeg utrolig godt. Jeg får fort veldig fettete hår, og denne hjalp meg med å styrke håret slik at jeg faktisk kunne gå to dager uten å vaske håret. Noe som skjer veldig sjeldent.

Miqura - Preparty Moistruizing Mask:

Ahh, denne masken ga meg utrolig mye fukt noe jeg personlig ELSKER. Den ga en naturlig glød, og hvem liker ikke det? Denne vil jeg virkelig bestille flere av!

Mesauda Milano - Rock Nail Hardening Base Coat:

Er jeg den eneste som får sprekker i neglene året rundt? Denne er perfekt for å styrke og beskytte neglene dine.

AME - Oh La Lash Curling Mascara:

Jeg har utrolig sensitive øyer, så det er ikke alle mascara'er jeg tåler. Men denne er faktisk lagd med få ingredienser, noe som er helt stårlende for meg og andre som er allergirske.

Raunsborg - Hand Cream:

Dette er den beste hånd kremen jeg noen gang har luktet på, den er helt fantastisk. Ikke bare lukter den godt, men gir kjempe god fuktighet.

Bellàpierre Cosmetics - Banana Setting Powder:

Jeg sliter mye med mørke ringer under øynene og rødhet av sykdommen jeg har. Pudderet har en gulaktig undertone og nøytraliserer dette. Den gir et utrolig fint resultat!

For å abonnere på Goodiebox kan du gå inn HER. Det koster 199,- pr. måned. En fin måte å unne seg noe fint hver måned <3

xoxo.

Liker

Kommentarer