DET HAR VÆRT VANSKELIG Å FORDØYE ALT

God mandag alle sammen.

De to siste ukene må jeg ærlig innrømme har vært litt vanskelig for min del. Det har vært vanskelig å fordøye diagnosen. Jeg tror ikke jeg selv vil innse alt, men til slutt må man. Og jeg vil ikke legge noe filter på at det har vært tøffere enn jeg hadde sett for meg. Man begynner å tenke på fremtiden og de vanskelige tingene som kan skje. Selv vet man at man ikke må tenke negativt på situasjonen for jeg vet ikke hva fremtiden vil bringe. Men av en eller annen grunn tror jeg de fleste ville tenkt på absolutt alt, og jeg tror man trenger å tenke litt over alt for å fordøye alt. Jeg følte jeg fikk et ordentlig slag i trynet, fordi jeg hadde virkelig ikke sett for meg at det skulle være en kronisk sykdom. Så de to siste ukene har jeg bare prøvd å samle meg opp litt. Man må også huske at det ikke er en fasit på hvordan man skal reagere, så jeg må bare ta ting i mitt eget tempo. Jeg er jo fast bestemt på at alt kommer til å ordne seg, og det vet jeg. Jeg er også så heldig å har verdens fineste personer rundt meg, som støtter meg veldig rundt dette. Og det er jeg så utrolig takknemlig for. De gjør hele situasjonen litt enklere for meg. Men som jeg alltid sier så må man bare ta en dag av gangen.

Nå vet dere hvert fall hvorfor jeg har vært litt mer fokusert på meg selv enn bloggen. Jeg håper dere får en fin uke!

puss og klem.

Liker

Kommentarer

EN FIN OVERRASKELSE HVER MÅNED!

Annonse - Goodiebox

Hei fine dere, og god mandag.

I dette innlegget er jeg så heldig å ha samarbeid med Goodiebox. Fra bunnen av hjerte synes jeg dette er en helt fantastisk idé! Man blir tilsendt fem til syv skjønnhets produkter i måneden for bare 199kr pr. måned. For meg er dette helt perfekt i og med jeg synes det er vanskelig å kjøpe sminke og hudprodukter i butikk, og blir helt forvirret av hva man skal velge. Helt utrolig smart spør du meg. Jeg elsker også å teste ut nye produkter i og med jeg alltid bruker det samme. Så her blir du tilsendt kanskje dine nye favoritter! Jeg vil også si at det er litt luksus i hverdagen og som gir deg din lille egentid.

Jeg har blitt tilsendt boksen som heter The Reflection Box som er full av glød og fuktighet. Jeg har selv fått prøv ut noen av produktene og er stor fornøyd, og jeg gleder meg masse til å få testet ut resten. Du kan finne boksen HER!

Produktene som ligger i boksen:

Masque Me Up - Bubbeling Sheet Mask

ModelCo - More Brows Fibre Gel

Lord and Berry - Pailettes Eye Pencil

Rituals - Sakura Body Cream

Figs and Rouge - Primer base

James Read - H2O Illuminating Tan Mist

Boksens innhold vil alltid være en overraskelse og det liker jeg!

xoxo.

Liker

Kommentarer

DIAGNOSEN ER SATT!

Hei dere. God onsdag!

Da var dagen her. Den dagen jeg har ventet lenge på. Over ett år har jeg ventet. Spørsmålet som har gått i sirkel i mitt lille hodet har endelig blitt besvart. For å være ærlig er det en litt rar følelse. En blanding av lettelse og kjipt kanskje? Diagnosen de har kommet frem til at jeg har er noe som heter Lupus. Dette er da en betennelse i kroppen som gjør at jeg blir utmattet. Og denne sykdommen er kronisk som vil si at jeg må leve med dette og kan fint leves med. Men jeg går på medisiner som jeg også må ta livet ut, for å holde en type balanse eller som demper sykdommen i kroppen som gjør at jeg ikke alltid er sliten. Dette vil da si at formen kan være forskjellig fra dag til dag som jeg har merket i det siste enn at jeg er sliten hele tiden. Noe som er bra! Men det er også viktig å ikke presse seg selv for hardt heller.

Nyhetene kom litt uventet og jeg tror kanskje jeg ikke helt har klart å fordøye alt enda. Men så må man tenke positiv fremover, alt kommer til å ordne seg. Jeg er veldig veldig glad for at jeg endelig har fått svar på det store spørsmålet og at jeg slipper å lure på hva som er galt. Men likevel er det kjipt å høre. Sånn er livet og man må bare gjøre det beste ut av situasjonen tenker jeg <3 Jeg er også veldig takknemlig for at legene aldri ga seg før de hadde fått hundre prosent riktig svar, selv om det tok et år. Så er ett år verdt ventetiden på det riktige svaret. Helt klart!

Det er bare å stå på og leve slik jeg allerede gjør.

xoxo.

Liker

Kommentarer