EN TUR PÅ SYKEHUSET!!!

Hei dere,
og god morgen. Nå starter en ny uke! Min uke starter med et sykehusbesøk. Og dette er ikke hvilket som helst sykehus besøk. Jeg skal for første gang til en psykolog. Dette er noe man MÅ i gjennom prosessen for utmattelse syndrom. Jeg er veldig nervøs, og redd for at det skal være slik man ser på film og serier. Jeg har veldig lyst til å fortelle dere senere hvordan mitt første møte med en psykolog var! Om det er noe dere kunne likt å lese om. Jeg må også si beklager for at jeg ikke har oppdatert dere de to siste dagene, men jeg var helt kjørt etter travle dager i Oslo. Nå er det ny uke, jeg er hjemme igjen og jeg sier bare; følg med på Instagram storyen min denne uka (@tallerud) ❤

xo.

  • Hverdag
  • Near Søgne

Liker

Kommentarer

PRESSKONTAKTERNA

​​Hei vakre mennesker,

idag var jeg på mitt første event noen gang. I det jeg gikk nedover og skulle finne frem må jeg innrømme at jeg var litt nervøs. For man aner liksom ikke hva man kommer til. Men altså wow, jeg ble overrasket. Det var så utrolig koselig, og veldig gøy å se hva som blir på trend rett rundt hjørnet. Det var skikkelig inspirerende å snakke med andre mennesker, og også se det å se andre mennesker. Det er kult å treffe andre som driver med det samme. Jeg var da på et event hos presskontakterna. De var kjempe hyggelige, og det var bra gjennomført. Det må jeg si. Jeg tok noen bilder, så jeg håper dere kan bli inspirert. Dere burde glede dere til høsten, virkelig! 

xo.

Liker

Kommentarer

ANOTHER BEAUTIFUL DAY

Dagen i dag har bestått av sushi, is på trappa og god snakk. Altså hvor koselig? En hel dag full av fine mennesker og vakkert vær. Det blir faktisk ikke bedre! I morgen skal jeg på et event, så det blir kjempe spennende! Mer av dette kommer i morgen.
Natta.

Liker

Kommentarer