SOLA SKINNER

Hei dere! Endelig har sola kommet frem, bak det triste høst været. I dag er en fin dag. Det er så deilig å våkne opp og føle det. Er dere enig? Jeg må bare dele med dere hvor jeg har fått denne super lekre vesken i fra. https://becksondergaard.com/dk/ var så herlige som sendte meg mine favoritt produkter. Jeg har blitt helt forelsket i den! Den er så enkel, men samtidig så spicer den opp antrekket. Dere må sjekke ut nettsiden. De har så utrolig mye fint. Jeg kommer også til å dele flere produkter der ifra. Scroll ned for å se bilder fra dagens outfit!

​sko: Adidas // bukse: Weekday //genser: Samsøe // skjorte: Zara  // jakke: Zara // veske: Becksöndergaard // hatt: Ginatricot 

Liker

Kommentarer

VELKOMMEN TIL EN NY PLATTFORM!!

God kveld dere! Jeg har da bestemt meg for å bytte plattform. Det er fordi jeg følte jeg ikke var 100% fornøyd med hvordan selve bloggen så ut, og det var litt komplisert. Jeg personlig syntes nouw er mye mer forståelig, og jeg får det slik jeg ønsker. Jeg mistet også litt motet med å blogge når jeg følte at bloggen ikke var helt der jeg ville den skulle være. Så jeg håper dere fortsatt vil lese bloggen min, og følge med på hva som skjer. Jeg skikkelig mye motivasjon nå, og gleder meg helt vanvittig til å bli bedre på å oppdatere dere! Ps: jeg har også forandret litt på stilen min i det siste, jeg skal prøve å bli litt mer feminin, haha. Vi ses veldig snart!

Jeg har også valgt å la de tre innleggene mine som har betydd mest for meg ligge her på denne plattformen, slik at dere kan lese de om dere behøver.

Liker

Kommentarer

JEG SKAL IKKE VÆRE RUSS

Det å være russ har blitt en viktig ting å være. Pengene flyr ut av lommeboka, som man egentlig ikke har. Så da blir det mor og fars penger som flyr ut til fyll og nattmat på kebab kiosken. Men her sitter nå jeg. Jeg har ikke råd til å betale dopapiret som skulle vært solgt, russe dressen som må bestilles innen september for da får man rabatter, eller russepasset for å komme inn på kroer. Når man ikke har jobb er det ikke lett å skaffe seg slike penger. - Men Emma skaff deg jobb da?, skulle ønske det var så enkelt som det. Men det er det dessverre ikke. Jeg vil være russ. Jeg vil feire at 13 år skolegang er ferdig.

Når man ikke har råd til det kan man ikke gjøre annet enn å droppe det. Jeg klarer meg fint uten. Lappen må også betales. For ja, den betaler jeg selv. Det er andre ting som jeg må prioritere for min egen skyld.

Når pappa forteller om sin russetid var man ikke opptatt av hvem som hadde fetest bil eller buss for så vidt. Det var ikke noe sang, logo osv. De slang på seg dressen og festet med hverandre.

Som sagt er det ikke gøy å sitte igjen å ikke være russ fordi man ikke har råd, på et lite sted som der jeg bor. Alle kjenner alle, og alle legger merke til at du ikke skal være russ. Jeg fikk også høre at det var teit, unødvendig og ikke skjønte hvorfor. Det er kjipt å høre. Men jeg liker å gå mine veier, og gjøre det som er best for meg. Jeg kan godt feire 13 års skolegang når jeg har flyttet. Det er null problem. Jeg unner alle en sykt gøy russetid, for jeg tror den blir helt awesome.

Noe jeg også fikk sykt stor respekt for var en kompis av meg fra Oslo, som også ikke skal være russ. Han ville heller ikke være en del av hele konseptet altså han ville ikke være en del av det å være russ. Det traff meg.

Liker

Kommentarer