Hejsan allihopa! Hur mår ni? Själv är allt bara bra!

Nu den senaste tiden så har det rullat på ganska bra faktiskt, det har varit lite stressigt då och då men det löser sig alltid. Eller så är det bara så att man får göra det bästa utav situationen när det kommer till skola, träning, läxor och kompisar.

En liten kul sak som jag och min klass gjorde nu när det var skolfoto var att vi alla hade matchande kläder för både tjejerna och killarna. Det var nämligen så att vi redan i åttonde klass beställde våra klasströjor som var till för nian i en ganska ovanlig färg, nämligen rosa. Vi tjejer har haft ganska tur med killarna i våran klass att dom går med på det mesta när vi styr och ställer i klassen om olika saker (hehe). Så det fick bli rosa tröjor för alla med en bandana till och så körde vi vita byxor för tjejerna och svarta byxor för killarna. Tänkte att det var en rolig sak att dela med mig av eftersom att det inte händer så ofta på skolfotona att alla ser likadana ut. Samt att det kan vara en rolig grej för klassen att göra i årskurs nio då man går sitt sista år.

Hur-som-helst så har jag varit i Frankfurt nu under senaste veckan på "iaa" mässan som det heter. Jag åkte i Tisdags och kom hem i Lördags. Det var faktiskt ganska skönt att få ett litet "skolbreak" och få tänka på andra saker än bara läxor och allt annat som har med skolan att göra. Mässan var faktiskt ganska intressant och rolig att gå på även om det var en bil mässa + att jag inte är så värst bilintresserad. Det som var spännande med den var att det var en hel del framtidsbilar och konseptbilar vilket är ganska roligt att titta på, enligt mig.

Utöver att bara gå på en mässa så blev det en del shopping vilket är en favorit! Var runt på tre olika köpcentrum och hittade lite "smått och gott" som jag kallar det för + att vi åt god mat. Så veckan har varit toppen helt enkelt!

Tills vidare - Puss och kram<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Hur är det med er?

Hoppas verkligen att allt är bra med er alla oavsett vart ni är. Nu senaste tiden så har det varit så otroligt kraftiga och starka orkaner som drabbat framförallt USA vilket jag tycker är mycket oroväckande och tragiskt. Människors hem blir totalförstörda och familjer splitras.

Tänk dig själv, hur hade det varit om det var du och din familj?

Eller vad hade du gjort?

Det värsta med det hela enligt mig är att både vi i omvärlden och de drabbade är väldigt hjälplösa om man säger så. Det är svårt för oss att veta just hur vi ska hjälpa dom och det är svårt för dem att veta hur dom ska göra i en sådan-här situation.

Något annat som jag har börjat tänka på en hel del och som är lite oroande är att i USA så blev först Texas väldigt drabbat. Men bara någon dag senare nu så är nästa orkan framme i Florida och det räknas med att det ska komma två orkaner efter den in till Florida.

Det som är så oroande är att, är det lixom såhär det kommer att vara nu?

Har vi förstört klimatet så pass mycket att det är såhär ”jorden” reagerar?

Är det vårt fel, asså vi människor som har gjort så att det blivit såhär?

”Alla dessa frågor men så lite svar” ,är lite så jag känner just nu.

Men det jag skulle säga är viktigast nu är bara att speciellt vi ungdomar reagerar på detta och bryr oss om vad som faktiskt händer i vår omvärld. Det är det jag vill komma med i detta inlägget.

Att vi faktiskt kollar på vad som händer runt omkring oss och tänker på hur just våran framtid vill se ut.Att vi börjar tänka mer på klimatet.Att vi tänker på miljön.Att vi tänker på generationerna efter oss också.

Vi vill ju ändå att våra barn och deras barn i framtiden också ska kunna ha det bra. Utan några jätteorkaner.

För det jag tror är att vi faktiskt är anledningen till allt detta och att detta bara som sagt är ”jordens sätt att svara” på det hela.

Så om vi alla ändrar oss tillsammans, så tror jag på en bättre framtid!

Tänk er för!

Och framförallt, ta hand om er!

Puss & Kram

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hur mår ni? Själv mår jag toppen!

Som ni vet har jag och min familj varit i Los Angeles nu under den senaste veckan och det har verkligen varit supermysigt. Jag älskar LA!

Det finns verkligen så otroligt mycket roligt och häftigt att se här och det är alltid något nytt och roligt att hitta på, man går absolut aldrig uttråkad här.

När vi först kom hit efter att ha varit i San Fransisco så kom vi runt middagstid och trafikvis, är det inte att rekommendera. Det är inte bara det att det är så otroligt mycket trafik, utav det är också det att det är vägarbete nästan överallt. Så vi hade en hel del svårigheter med att ta oss till vårt hotell Beverly Hillton, som det hette.

(Fun fact eller tråkig fact rättare sagt: det var på detta Hotellet som Whitney Huston dog.)

Hur-som-helst, några utav höjdpunkterna denna veckan var att få se Universal Studios där vi fick åka med på en rundtur till olika platser där dom spelat in filmer och få se där dom spelar in ”the voice” och ”Americas got talent” . Under veckan så har vi också varit och kollat på en utsiktsplats där man kunde se ut över stora delar av LA, samt att man såg Hollywoodskylten, men det var dock på väldigt långt håll. Vi var på denna utsiktsplatsen dagtid men jag hade verkligen velat se det på nattetid, tror att det hade varit så mycket häftigare med alla ljus!

Jag och familjen har också varit på några utav de kända gatorna som ”Hollywood walk of fame” och ”Rodeo Drive”vilket också var väldigt roligt att få se i verkligheten, det är ju bara något man sett på film innan osv.

PS: Bästa resturangtipset från Rodeo Drive är ”The cheesecake Factory”

Efter denna härliga/händelserika vecka så är tråkiga med detta att allt tyvärr har sitt slut!:( Så nu har jag och familjen lämnat LA och åkt vidare till Las Vegas. Kommer sakna LA jättemycket, önskar att alla ni också kunde varit här och sett det med era egna ögon!

Tills vidare - Puss & Kram

Likes

Comments