Lördag 3 februari redan och jag tänkte slänga in en liten update för att jag fick lust lite ba sådär!
Hela hösten har passerat, jul, nyår och nu redan januari, vilket känns skönt, januari i sig kan kännas vääldigt lång! Nu kommer det förmodligen gå riktigt snabbt fram till studenten (!?) vilket är helt sjukt konstgt men samtidigt otroligt!! Förövrigt rullar skolan på, det är mycket då och då men har räknat ut att om jag bara går på autopilot och tar det som det kommer fungerar det bäst, jag behöver lita på min egen förmåga helt enkelt!
Jag sörjer att brännan börjar försvinna från solsemestern i Egypten i början av januari, har fått hem studentmössan(!!), jobbat, pluggat och haft lite ångest i vanlig ordning;)

Igår blev en bra kväll!! Jag och Alma drog ut en sväng till Harrys för lite drinkar och dans spontant, kul och träffa lite folk! NU är jag faktiskt redan uppe och sitter i bilen påväg till Jönköping, balklänning ska tittas på och jag ska kika på sneakers bland annat! Ha en såå bra dag, hörrni!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Från onsdagens fika med det godaste jag vet- Espresso House chailatte! || I bilen i en ny stickad tröja

Det har hunnit bli september och septembers andra fredag redan! Försökte sova någorlunda i tid igår men det gick sådär märker jag idag.. tur är väl att jag åker hem redan vid tolv idag- dels för att svenskan är inställd och dels för att en ny liten familjemedlem ska hämtas idag!<3

Det är fredag och jag ser så fram emot helgen, den är så uppskattad efter dessa långa dagar i skolan! Imorgon väntas jobb mellan 7-14 vilket känns bra inkomstmässigt iallafall;) Men det känns lite kul att vara tillbaka efter sommaren igen, det var ju ett tag sedan nu!

Njut av fredagen!!

Likes

Comments

Hej där!
I och med att jag har bloggat innan och de flesta av er antagligen är från förra bloggen (emmasves.blogg.se) behöver jag inte ta det så långt (för det är så svårt att presentera sig!)

Emma Sveningsson heter jag, relativt nybliven artonåring, bor i Småland i ett för mig för litet samhälle och går sista året på Ekonomiprogrammet, på ett gymnasium 20 min med bil/buss bort!
Dans har varit en stor del av min vardag fram till i år! Jag leder barngrupp på måndagar i gymnastik! Älskar egentligen att fotografera och ändå har min kamera fått stå och damma! De som känner mig kan dock konstatera att jag fotar ALLT haha:)

Jag är en stor funderare, vill alltid göra något och bangar aldrig spontana idéer men är en stor planerare när det gäller skolan! Älskar att träna, resa och åka bil, ja det var väl lite blandat om mig! Tveka inte att fråga i kommentarsfältet om det är något du undrar över!

Nu provar vi det här!

Likes

Comments