Nu sitter vi i bilen på väg hem efter flera fett roliga dagar med världens underbaraste lag ! Vi har spelat totalt 6 matcher vunnit alla förutom en som vi förlorade på straffar vilket var väldigt surt ! Men vi slutar på en tredje plats fan vad grymt !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsVi är så bäst ! Vinner gruppen och imorgon blir det A slutspel 👏

Likes

Comments

Igår lämnade vi särö och körde mot Hamburgsund för att träffa mammas sida av släkten så mysigt ! Hade grillkväll senare på kvällen åkte vi till Uddevalla där resten av vårt lag var så nu ska vi strax åka och spela första matchen då jag ska kolla :)
Puss

Likes

Comments

Dagen började med att jag själv gick ner till spat och bubblade och badade, sen åt vi en jätte god frukost ! Sen gick vi ner till havet och badade en stund sen gick vi tillbaka och badade so lovely !

Och nu sitter vi och har ätit upp våra räkmackor :)
Likes

Comments

Idag är det en speciell dag mamma och pappa har varit tillsammans 25 år de firar vi med att åka på en liten spa weekend till särö hus ! Väldigt fint ställe :)

Nu har vi precis varit nere i relaxen elr vad man ska säga och badat och taggigt det lungt !
Puss

Likes

Comments

Idag är det 29/7-2014

Likes

CommentsHej hej !
Inte bloggar på ett tag eftersom jag har haft lite grejer för mig ! I lördags morse så körde farmor ut mig och Malin ut till Åbo där vi var med på ett träningsläger med Växjö norra p 99 + några tjejer ! Roliga dagar med bra träning !

Nu har jag precis kommit hem från träningen med laget super kul och på torsdag åker vi på cup💪

Likes

Comments

Kvälls PW med familjen

Dagen har bestått av sol och massa bad så härligt. Och idag har även jag namnsdag så jag bjöd på lite fika :) sen bestämde vi oss för att dra ut på en lång PW runda blev 1 mil :) härligt.

Imorgon hoppas vi på mer fint väder !
Godnatt kram

Likes

Commentsanonym,
jag har lite frågor: hur tar man sig dit? vad kostar de? där an hoppar av ligger tan direkt är vid? kram & tack på förhand

Vi tog oss ditt med tåg. Från Växjö tog det ungefär 2,5h, för en person kostade det ungefär 150 kr resa alltså 150 ditt + 150 hem vilket jag tycker är prisvärt ! Stationen låg inte alltså långt från Ströget där shopping gatorna ligger! Vi gick tog ca 10 minuter tror jag:)
Kram

Shopping gatorna är många vi skulle behövt vara där en dag till för att hinna med allt ;)

Likes

Comments

FöreEfterGodmorgon idag gick jag upp lite tidigare eftersom jag och Malin cyklade till kontoret tidigt för att städa ! Sen körde mamma oss till frisören.

Och nu sitter jag och väntar på att Malin ska bli färdig !

Jag bara toppade håret men skönt tycker jag det är för att de är inte alls så slitet längre !

Likes

Comments