Min helg

Hemma i Umeå och jag mår så bra <3 Beror mest på att jag får vara hemma med älskling och familjen, men kanske också för att jag tagit paus från mina p-piller. Mitt recept har tagit slut så jag tänkte testa och se hur jag mår utan dem innan jag förnyar igen. Har funderat ett tag på om jag får några biverkningar av dem, så jag passar på att testa.
Min frukost i fredags! Men både i lördags och söndags efter gymmet har jag dukat upp mysfrukost till mig, Tim och mamma.
Min första ”poseiga” bild från gymmet. Lite stelt kan jag tycka men samtidigt kul med bilder så man kan se utveklingen! Har tränat själv i helgen då Tim varit krasslig.
I lördags kom Tims föräldrar över från Skellefteå och vi käkade lunch på Sjöbris. Idag har jag varit på promenad med syrran och mamma och suttit med en skoluppgift. Jag och Tim har precis käkat middag och ska ta med kaffet och sätta oss på balkongen i kvällssolen.

Gillar

Kommentarer

Känslostorm

Hallå hörni! Jag är tillbaka efter lite påsk-ledighet. För det första har jag haft en sån bra påsk med Tim. Vi åkte ju upp till lägenheten i Hemavan i tisdags och åkte hem måndagkväll. Har blivit en himla massa skidor, i lördags var vi alltså i backen från öppning 9.00 till stängning 19.00 (!!) med lite solpauser i backen, en lunch på Björk och en sväng på afterski. En riktig må-bra helg. Gud vad man mår bra i fjällen och ute i naturen överlag. Mer sånt vill jag få in i livet!

Men i tisdags började "allvaret" igen. Jag tog tåget till Sundsvall och Tim stannade i Umeå. Och herregud vad jobbigt det varit! Har mått skit helt ärlig. Brukar inte vara överdrivet känslig så det har blivit som en chock hur hårt jag tagit det. Men dem goda nyheterna - jag har bokat tåg till Umeå redan imorgon! Haha, så bra jag fixade jag distansen. Men jag har inga föreläsningar på en vecka så jag passar på. Att det varit så jobbigt för mig att vara utan Tim konstaterar väl återigen att han är mannen i mitt liv. Om några timmar får jag pussa på han igen!

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Backintervaller och skidåkning

Hej från fjällen! Idag vaknade vi halv sju och gick ut och körde backintervaller. Man får passa på när man bara har några meter till närmsta backe. Sen åkte vi ut i skidbacken och OJ vilket väder det varit idag. Efter skidåkningen blev det bastu och hemmagjord pizza. Ikväll ska jag sitta lite med en skoluppgift så jag kan koppla bort från den sedan.

Gillar

Kommentarer