Vi har köpt hus 🏡

Som rubriken lyder och som jag nämnde litegrann i det förra inlägget så har vi köpt hus! Alltså jaaa, det är lika sjukt som det låter. Men guuud vad lycklig det gör mig 🥺 Har velat flytta hemifrån ganska länge nu och som det är nu så vill jag flytta nununu!! Kan knappt vänta längre. Den 1 September får vi nycklarna till vårt hem <3 Iiiih förstår ni vad sjukt?

Vet inte hur mycket jag ska skriva egentligen, men L har ju tittat på hus redan innan vi träffades men han har inte hittat just ’det huset’. Sen träffade han mig och det är ju inte jättelätt att veta hur seriöst det kommer att bli mellan oss och om vi vill fortsätta träffas eller ej, men det ville vi och desto mer tiden gick ju mer involverad blev jag i letandet av hus. Jag har varit mer inne på en lägenhet, kan vara för att det ju är lite mer rimligt i vår ålder ;-) Men jag är så nöjd med det här huset och det känns som det kommer att passa oss så himla bra!

Här har ni det <3 Vill bara ge er länken till huset så ni får se hur det ser ut inne och i alla uthus (det är så drömmigt)!

Vi har ju såklart behövt gå igenom vad vi behöver köpa och vad vi redan har och alltså helt ärligt: det är inte mycket vi behöver köpa? I det stora hela behöver vi en soffa typ. Hahaha, sen såklart fattas det mycket smågrejer men det mesta av det fick vi köpt på Ikea häromdagen. Det måste jag säga är ju det bästa just nu, vi behöver inte stressa något alls. Vi kan packa allt i lugn och ro och flytta in på direkten för det är i stort sett ingenting som saknas, hur skönt??

Har absolut inga problem att bo hemma ett pyttelitet tag till, men f*n vad skönt det ska bli att få styra upp sitt egna hem 🏡! Få köpa och bestämma sin egen mat (har btw blivit medlem på Ica & Coop nu 😏✌🏼) och inreda hur JAG vill med tavlor, mattor, krimskrams haha. Ni hör ju, jag längtar ihjäl mig och nu är det bara 56 dagar kvar <3


Linus rum är redan smockat med kartonger och prylar och jag har tagit över pappa och Ann-Catrins förråd ute i ladugården ;-)! Vi har så himla mycket grejer men det känns bara bra faktiskt, har fått så fina grejer av alla i födelsedags & studentpresent! Kan visa upp lite av allt i ett annat inlägg, sen tänker jag ju blogga om hela flytten och allt vad som hör till <3


Förstår hur fåförunnat detta är och jag tar det verkligen inte för givet! Jag är så lycklig över detta och försöker påminna mig själv om vad sjukt det är att jag har drömhuset, killen och drömläget redan nu! Vi bor liksom 4 min ifrån sunne, det kan inte bli bättre! Men jag ska absolut inte ta något för givet, vet vad fort saker kan gå och att alla absolut inte har det lika bra och det måste man lägga en 💭 på oftare.

Gillar

Kommentarer

Faannylindh
Faannylindh,
Grattis, dröm!!!🤩 längtar efter flytt-inlägg nu;))
nouw.com/faannylindh
emmasundeskog
emmasundeskog,
Taaack igen finis!! 💘 Kuul ju?? Det kommer det bli massor av🤪🤩
nouw.com/emmasundeskog