Totalt slutkörd

Som rubriken lyder så ligger jag i soffan, totalt slutkörd. Tyvärr måste jag ju ändå skriva, så har dom senaste veckorna inte varit sådär dunder-härliga för mig. Har verkligen haft mer jobbiga och dåliga dagar än bra! Vilket verkligen suger! Har och kommer nog alltid vara en väldigt ”svajig” person, vad det nu betyder? Men jag har så lätt för att ha perioder i livet: bra och dåliga! Sen kanske det handlar mer om att jag är kvinna?;-) Och att säkerligen ca var och varannan absolut kan hålla med mig.

För några dagar sedan så fick vi (Linus) upp ett Ivarskåp som vi köpt på Ikea. Samt att vi målade det (såklart innan vi hängde upp;-)) i en färg vi valde ut från Stuvbutiken... efter 1,5 timmes velande! Nåja, det var grymt skönt att få upp något på väggen.

Idag har orken inte varit med mig så har legat i soffan exakt hela dagen lång, usch det är det värsta jag vet.

Apropå totalt slutkörd så har vi ju haft några seriematcher var och varannan helg och aldrig har jag nog fått så många smällar som denna säsong? Haha det gör så ont i kroppen dagen efter. Blir helt mörbultad, här får ni en liten inblick i hur jag kan se ut dagen efter. Ser kanske inte mycket ut för världen men satan vad ont det gör. Såg att även @Faannylindh fått sig några smällar? Är vi kanske för små för korpenligan? ;-) För det var inga dåliga tag i år alltså!

Att bli sambo och försöka få ihop det livet inlindat med ett ”heltid”sjobb, fotbollsträningar, ett hus att fylla/städa, kalas att gå på, vänner att höra av sig till, familj att besöka. Haha en helt vanlig svensson-vardag med andra ord? För mig har det varit en massa att ta in och jag tror att min kropp skriker rätt ut just nu att jag behöver en paus och den brukar ta ut sin rätt genom att jag blir dyngsjuk! Skaffade Disney+ i helgen när jag ändå bara låg i soffan och mådde p! Har ni skaffat??

Gillar

Kommentarer

Faannylindh
Faannylindh,

Meeen...du får pigga på dig med allt!❤️ Livet är ju tyvärr en🎢... Och alltså denna Kôrpenligan var då det jävligaste, feel u!!🥵

nouw.com/faannylindh
emmasundeskog
emmasundeskog,
Men guud (missat!!!) 🤦🏼‍♀️ Verkligen..😪 Tack goa🤍 Haha minst sagt, ser framemot nästa krigarsäsong💪🏼😆
nouw.com/emmasundeskog