Tjejkväll & inflyttningsfest

Tjenis! Ligger typ helt utslagen i soffan just nu - har haft besök och saker att göra exakt hela långa dagen och jag blir ju helt totalt slut efter jag umgåtts med folk, Hahah! Så nu vilar jag lite i soffan innan vi ska iväg och äta hos Linus föräldrar: gött att slippa laga middag idag;-)!

Apropå middag (smidigt) så var jag igårkväll iväg på finmiddag på Olsson’s Bazar i Karlstad tillsammans med Clara, Mathilda, Agnes, Gabrielle och Evelin! Vi firade att Clara snart fyller 20 - så mysigt att få träffa alla igen! Det blir ju så långt emellan nu eftersom alla har mycket på sitt håll liksom. Så det är kul när vi alla kan ses <3

Jag och Evelin delade på en ”Gamberi” - en pizza med räkor på, den var supergod verkligen! Men tyckte Gabrielles val av pizza nästan var lite bättre, såg så god ut! Sen så delade vi även på en god charkbricka!

Vi satt och pratade och catchade upp precis som vanligt <3 Vi försökte även komma fram till ett passande datum för mig och Linus att ha en inflyttningsfest på. Det kommer nog att bli dundersvårt att hitta ett datum som kommer passa alla: det lär jag nog få inse att det tyvärr inte kommer att gå... Men förhoppningsvis något som passar så många som möjligt!

Var verkligen längesen jag klädde upp mig ordentligt och fick göra mig i ordning så oj vad roligt det var att äntligen kunna göra det!! Jag njöt verkligen, haha!

Imorgon jobbar Linus dag (06:00-18:00) så jag har dagen helt ledig ;-)) Tänkte passa på att åka hem till pappa och hänga där, inte varit hemma där på två veckor eftersom vi nu bott här i exakt två veckor !! Så sjukt ändå. Så det blir mysigt<3! Hoppas ni får en fin söndag ni med :-)

Gillar

Kommentarer

wiilmahansson
wiilmahansson,
Åh så himla kul med inflyttningsfest! Hoppas ni hittar ett datum snart! Btw så är din outfit såå snygg!! 😍
nouw.com/wiilmahansson
emmasundeskog
emmasundeskog,
Ja, jag hoppas också🥳🤞🏼 Tack så jättemycket!! 🤍
nouw.com/emmasundeskog