NYTT I HUSET

Idag har vi pysslat och det är ju så kul!! Vi har inte riktigt vetat vad vi vill ha på väggen i vardagsrummet men så bestämde vi oss bara för att testa en simpel hylla - och WOW vad bra det blev!

MEN TITTA - detta blev så bra! Verkligen precis som jag hade tänkt mig - och NÄR ens händer det? Är helt kär.

tråkigt att man numer åker till jobbet när det är mörkt och kommer hem tillbaka när det också är mörkt. Därav det fruktansvärt dåliga ljuset på bilderna. Men vill ändå försöka visa hyllan i olika vinklar då den är så fin. Min lilla snickare till sambo fixade denna till att jag kom hem från jobbet, han är verkligen allt. Så mysigt att han vill överraska mig för han vet att det gör mig glad.

Ramen är ifrån Rusta, postern är ifrån Desenio och vasen är ifrån H&M! Ljusstaken är en av dom som jag fick av mamma, kändes som det var den perfekta pusselbiten på hyllan - pricken över i:et.

19:47 fick jag sms om att jag fått paket ifrån Desenio och affären stänger 20:00 - vi bokstavligt talat flög ut ur huset och 19:57 satt jag med paketet i knät. Hahah snacka om snabba - men så värt.

Denna har ju växt som ogräs, helt sjukt vad fort det gick. Ifrån den ena dagen till den andra. Ska köpa en till tror jag då jag tycker den tillförde mycket!

Vad tyckte ni om hyllan? Fun fact: Vi sökte på liknande hyllor (både innan och efter den var klar) och priset låg alltid mellan 800-1500kr. Vi la hela NOLL spänn på denna skönhet. Ändå riktigt skön känsla ;-)!

Gillar

Kommentarer