Nu har vi flyttat(!!!)

Sooom rubriken lyder så har vi äntligen flyttat! Vi fick turen nog att få nyckeln nästan 2 veckor innan det egentliga datumet, lyckostar<3 Det har alltså ekat tomt här just på grund av det, alltså jag är slut? Helt slut! Det har tagit på krafterna så att säga, men nu sitter jag här hemma och har en kväll för mig själv och då tänkte jag ta mig tiden att knåpa ihop några rader om hur dagarna sett ut och lite känslor kring allt!

Vi fick nycklarna den tjugonde augusti <3! Men tyvärr kunde vi inte flytta in då... Linus jobbar skift och såklart tajmade schemat helt fel! Han hade nattpass den dagen så klockan 17:00 for han iväg för att börja jobba och jag stannade en stund till för att köra mer lådor osv.


Han jobbar alltid två nattpass i rad så vi kunde ju heller inte flytta in på fredagen...haha så typiskt! Men lördag(!!) så kunde vi äntligen flytta ihop! Jag skulle iväg på kalas på kvällen för att fira min fina vän Lina, hon fyllde 20 i veckan och har nu lämnat lilla Sunne för äventyr i Skåne! 🧡 Medans det blev Linus tur att få fixa och dona i huset ;-)!

På söndagen så började vi väl sakta men säkert få i ordning så att det var okej att bo här. Det kändes verkligen som att vi hade allt och lite till innan vi flyttade (och visst vi fyllde hela köket) men alltså vardagsrummet, sovrummet, hallen osv osv var typ helt tomt? Hahaha men så blir det nog för många. Nu dock - har vi fyllt huset med massa fint!

Om vi spolar tillbaks till första kvällen där så kom Villis, pappa, Ann-Catrin och Evelin och hjälpte mig med en del saker !! Supersnällt verkligen, och sååå mysigt att gå runt i alla uthus tillsammans med villisen<3 Vår lilla favoritmänniska! Det första han sa när han kom in var ”Ååh emma vad fint! Det tar sig! Gud vad fint!” Hahah älskade unge!

Här tror jag vi kommer få många fina kvällar ☝🏼


Nu har vi bott här i en vecka och en dag! Det är lite sjukt ändå. Men vi börjar verkligen komma till rätta, jag, nora och evelin var i solstaden igår och shoppade loss - minst sagt :-)!

Men (!) jag fick inte med mig en enda onödig sak! Allt jag köpte blev jag så jäkla nöjd med! Och det har gjort sig så fint i huset, ni kommer få se liiite grann nedan! Tänkte göra ett mer ordentligt inlägg med bilder på huset osv, men det orkar jag inte just nu haha!

Men jag måste dock erkänna att allt verkligen inte varit en dans på rosor... Hade det vääldigt tufft på lördagen när vi faktiskt flyttade! Var hemma i gata och hade packat det sista, satt och åt och allt kändes som vanligt. Myste lite med Frans <3 Sen så skulle jag åka och pappa sa något i stil med ”Jaha, kan du förstå att du flyttar hemifrån?” med en glad ton och det typ brast totalt för mig? Klarade av att hålla tårarna tillbaka just då men så fort jag satt mig i bilen så bara forsade tårarna ner? Så sjukt, det var jag inte beredd på? Linus kom direkt och kramade om mig och jag grät till och från hela dagen! Det var otroligt känslofyllt för mig. Det känns superbra idag men det har varit lite lågt med energi och tufft att hålla humöret uppe vissa gånger, men jag känner mig tusen gånger bättre idag! Älskar vårt hem och hur det kommer att bli <3

Haha livets fina ögonblick... älskar dock att pappa tog ett kort när jag skulle åka. Den är för mig så extremt känsloladdad <3 Är nog världens fjant men det är så det är ibland. Tror tanken av att jag aldrig kommer bo ihop med min familj på samma sätt var lite läskig. Men det löser sig, det gör det alltid.

Vet att detta inlägg kommer vara kul för mig att läsa någon gång i framtiden kanske, men hoppas det var kul för er med ;-)!!

Gillar

Kommentarer