Känner mig lite utanför

Titeln på detta inlägget känns ganska tungt ändå - men ska på nått sätt försöka vända det till något positivt istället.

Vet inte om ni kan känna igen er i detta men tror ändå många kan det? Att flytta hemifrån har ju som jag sagt många gånger tidigare verkligen varit en bergochdalbana för mig, minst sagt haha.

Men jag märker att det går i olika faser och just nu tycker jag att det som är värst är att jag känner mig så utanför min familj och allt vad dom gör. Det är ju helt naturligt att det blir så såklart, jag har mitt liv nu som jag försöker pussla ihop och dom har sina liv.

Det som jag tycker känns tråkigt är att jag inte vet allt som händer längre, vad dom gör, tankar som dom har, vad dom planerar att göra osv.

Samt att min tid med dessa gossar verkligen begränsats och det är verkligen pest och pina. Saknar dom varenda dag och försöker verkligen åka hem när dom är där så att dom inte "glömmer" bort mig, usch vill ha dom hos mig konstant haha <3

Får lite ont i magen när jag skriver detta just för att det ligger mig så nära, känslorna ligger liksom på ytan. Känns dock viktigt att poängtera att ingen får mig att känna mig utanför (såklart). Seriösa tjejen här, haha.

Jag är dock en extremt känslomänniska och har väldigt lätt för att känna mig utanför så det var ingen chock att dessa känslor kom, dock jobbigt och något jag behöver jobba på. Därför åkte jag hem igår - Väl där så var både Frans och Villis där (så himla kul!!) så vi lekte och målade, givetvis enligt tema och då blev det pumpor ;-)

Fint va?;-) Pumpan hade slagit sig och var rädd - därav ropar han på mamma, haha.

Villis ögon lös även upp som solen när han fick höra glassbilens melodi och ut ur huset sprang han fort som blixten så det var bara att följa med och välja glass. Tycker det är så kul att se allting ur hans perspektiv, allt blir så himla mycket roligare och man själv känner känslor på ett starkare sätt, haha.

Jag passade även på att sova hemma, för första gången sedan i augusti??? Kändes väldigt mysigt men kände också att det räckte med en natt, ska bli så skönt att få vakna hemma-hemma imorgon och det ger mig ändå en skön känsla, då har jag ju ändå blivit väldigt hemmastadd här. Men detta gav mig ändå en boost - fick komma hem, träffa gossarna, bara vara och bli lite uppdaterad i allt. Mysigt. Mindre mysigt för Linus som imorse (efter han slutat) klockan 06.00 insåg att jag glömt lagt ut nyckel åt honom så han fick faktiskt också sova hemma hos sina föräldrar, hahaha.

<3<3<3

Gillar

Kommentarer

eebbaas
eebbaas,

Jag kan hålla med helt, förstår exakt hur du menar att man känner lite utanför!!

nouw.com/eebbaas
emmasundeskog
emmasundeskog,

Tur vi har varann 🤍

nouw.com/emmasundeskog
IP: 2a01:4f8:160:524f::2