Farsan Baloo

Tror tryggheten jag känner till pappa lyser igenom denna bild - kanske även från hans sida med! Min stöttepelare, det är pappa det🤍!

Kan ni ha missat att det i helgen var farsdag? Har man det så var det ändå bra jobbat må jag säga ;-) Skulle jag så hade jag verkligen hyllat min till skyarna. Han ger mig alla verktyg i livet, allt för hur man plockar upp sig själv från sorg och ledsamhet till att trappa vidare och fortsätta livet. Önskar alla fick känna sån trygghet: det tar jag inte för givet för fem öre. Vill bli exakt som honom. Tänk ändå. Vad bra avtryck man gjort då.

Jag smygstartade faktiskt farsdag redan på lördagen, jag drog till Ica och handlade allt jag behövde för att sedan åka hem till Gata och bjuda på den så himmelskt goda skaldjurssoppan jag gjort en gång tidigare, en nöjd och belåten far (styvmamma och bror) senare och vi la oss i soffan och myste.

Själva farsdag startade vi hos L´s päron med förmiddagsfika, och som ni ser snålades det absolut inte. Någon timme spenderades där och sedan for vi iväg på farsdags-lunch för att fira min pappa, farbror och farfar (med avstånd, såklart).

ChEyen<3! ÄR inte farmor/mormors mat den godaste? Varför är det alltid att alla tycker så?

Tagit mig på riktigt 2 timmar att skriva dessa få rader - prestationsångesten har slukat mig totalt den senaste veckan. Har väl jag också gått igenom absolut vartenda inlägg jag gjort, tagit bort och gjort om istortsett alla. För att jag hatade vartenda ord jag skrivit: va bRa :-) Men för den som tycker det är intressant att veta vad jag gjorde på farsdag så? varsågod? Så får vi se om jag ens törs kika in här snart igen.

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Vilken mysig lördag och fars dag du verkar haft! Jag vet hur jobbigt det är med prestationsångest men jag vill påminna (även fast det sällan hjälper) om att det sitter i huvudet. Du är duktig! Jag tycker detta inlägg var toppen ❤️ Man är alltid mest kritisk mot sig själv, det är värt att komma ihåg.

nouw.com/agnesmathilda
emmasundeskog
emmasundeskog,

Så sant, man är ju alltid hårdast mot sig själv! Supertack & dito!! ❤️

nouw.com/emmasundeskog
Faannylindh
Faannylindh,

Håller med !☝🏼 Jag är också mästarinna av prestationsångest och det suger ju:-)))

Men du ska inte känna så, för du är grym!🤍🤍

nouw.com/faannylindh
emmasundeskog
emmasundeskog,

Ja, det äter ju upp en verkligen...😖 Men tack fina, DU är grym🤍🤍!!!

nouw.com/emmasundeskog