senaste tiden har det inte blivit så bra angående bloggande. Har haft fullt fokus på mig själv, min familj och allt runtomkring. Har även en glatt överraskande sak att berätta, jag har blivit med jobb!!

Började den 4 juli på ett säljarjobb i Gävle för företaget 118700, ni vet nummerupplysningen? Tveksam i början men satan vad roligt vi har det på jobbet, som ni vet så är det ju mycket sura svin ute här i sverige och ja, man kan ju säga att det ena samtalet är inte det andra likt! Jag stortrivs med alla arbetskollegor och själva jobbet i sig.


Har äntligen kommit på fötter igen efter helvetes år! Trotts att det fortfarande är svajigt med allt som har med min såkallade far att göra. (Det får ni läsa om några inlägg neråt)


Mamma vann ett presentkort på presentboden , så idag blev det en tur dit, hittade massvis med smått och gott som fick ta sin plats i hemmet! Efteråt tog jag en lunch med Sandra och john, så himla roligt då jag inte umgåtts med Sandra på ett tag nu och som vanligt klickar allt likadant som förut. Det som fick följa med hem idag blev 4 glas med lock och sugrör, ett par skor, en vas och ja ni ser ju själv 😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag fyllde ju hela 19 år i söndags, förstår inte vart åren tagit vägen? iallafall så hämtade vi min bästavän här i livet och hennes sambo, fikade lite, grillade, rökte vattenpipa och alla pusselbitar var på plats! man är en otroligt lyckligt lottad person som får ha någon som henne i sitt liv 😍 efter några timmars ätande så dök även en av mina barndomsvänner upp, så himla roligt, så vi satt och små tjattrade de sista minuterna sedan skjutsade vi hem dom och fortsatt firande hos min pappa. är verkligen nöjd över allt fint jag fått på min födelsedag och vill verkligen tacka mina fina vänner för att dom överhuvudtaget kom på min dag! ❤

i måndags dök även min andra barndomsvän upp med paket, fick mig lite nya kläder och de tackar man ju aldrig nej till! gårdagen bestod av att umgås med ellansnällan, kikade lite i affärer sedan tog vi en fika innan vi skulle skiljas åt.
  • 392 Readers

Likes

Comments

Blev en tur till hudik för att träffa min andra del av mig! Saknat henne som en tok! Så där gick vi och tjattrade som aldrig förr och allt va oförändrat! Är de någon jag behöver i mitt liv så är de ju henne!

När vi väl har köpt fika och ska till att sätta oss ner, ringer en annan vän, som jag inte pratat med heller på ett tag, de visar sig att vi ska åt samma håll och får skjuts hemöver. Även med henne tjattrades de på. Måste ju även påpeka att de är en av mina närmsta barndomsvän.

Slutade med att klockan flög iväg och blev halv 5. Fanns då iallafall mycket att prata om!

Dessa två tjejer betyder en hel del i mitt liv, utan dem så går de inte, allt bara stannar upp och jag känner mig som en zombie utan dem. Så man bugar och bockar över att ha så fantastiska människor i sitt liv ❤️

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, känner mig helt slut. Sov gott 😴
Likes

Comments

Här ligger jag, i sängen bredvid min bästavän här i livet och bara funderar medans han sover. Vad hade jag egentligen gjort utan honom? Visst, vi har haft våra dispyter och riktigt stora bråk, men något har ändå fått oss att stanna kvar med varandra och valt varandra trots omständigheterna. Han gör allt han kan för mig, för att göra mig lycklig. Kan inte sluta le, kan inte sluta vara så lycklig över att han är min, kan inte sluta ligga och små kika på honom medans han sover och ge honom små pussar i pannan imellan åt🙈

Har även funderat och grumlat hela dagen på hur mycket jag verkligen saknar min andra halva, Elin. Vi är som systrar, bråkar, slåss, skrattar som systrar. Vi har glidit ifrån så himla mycket vilket gör mig så himla ledsen innerst inne. Vi gjorde allt man kunde tillsammans. Än är hon allt för mig, min syster. Och att höra att tillomed J saknar henne är fan illa, han säger knappt att han saknar mig när jag är borta.. (fast de vet jag att han gör)


Likes

Comments

Nu sitter vi i bilen påväg till Alfta för att kika på innebandy, fördriva lördagen lite! Igår blev de ganska lugnt, satt på J's jobb då han skulle laga en av sina bilar, kanske inte de roligaste men vad skulle jag annars gjort?

Inhandlade mig lite hårprodukter igår, har testat både de ena och de andra, både billigt och dyrt, men de enda som funkar är detta märket, har fastnat helt för de! Så nu har jag utökat sortimentet 👐
Likes

Comments

Är de något jag älskar så är de ju att shoppa. Så idag drog jag med mig pojken och syster till Bollnäs för att inhandla lite nytt ( och kan ju faktiskt med ett leende på läpparna säga att de inte va jag som handla mest saker, utan J som handlade för ca 800kr 🙈 )

Blev bland annat två små burkar som jag sedan dekorerade om för att sedan använda som förvaring för hårsnoddar och hårspännen.

Likes

Comments

Igår blev de jobbintervju i Stockholm på Södermalm, skulle egentligen ha med mig en vän men som fick förhinder. Så jag klev på tåget helt själv och åkte mot Stockholm, nervös och förväntansfull.

Väl framme så letade jag mig fram, (jag är ju inte från Stockholm men har varit en del där med en nära vän, så jag visste ju på ett ungefär vart jag skulle gå men inte vilka tunnelbanor jag skulle på eller så,) och tack & lov så va jag ju tidig dit, men allt gick så fort och allt gick så smidigt att hitta.Hittade rätt nästan på engång.

Väl inne på intervjun så kändes allt bra, vill jag får jag börja jobba, dock måsta jag ju såklart bo i Stockholm, pendlingen kommer ju ändå inte funka i längden.

Så här ligger jag i sängen, funderar fram och tillbaka, hit och dit. Jag har ju min pojkvän här, min familj och mina vänner. Hur ska allt gå? De är ju en bra öppning för mig men kommer jag klara de? Har aldrig varit ifrån John mer än ca 1 månad och den tiden i mitt liv va gräslig, 1 månad kändes som 1 år, allt gick så himla segt. Samtidigt så måste jag ju tänka på framtiden, jag vet ju att J inte kommer lämna mig för att jag flyttar till Stockholm och jobbar, för flyttar jag så gör jag de för våran framtid. Han är ju min bästavän, som stöttar mig och hjälper mig genom allt...

Likes

Comments

Söndagar är så trista och tråkiga, men trodde denna söndag skulle bli lite rolig med bowling, men så blev de inte. Tänker istället stor städa, rensa garderoben och träna lite.


Likes

Comments

Råkade visst klicka hem ett par skor och två toppar, inte så nödvändigt med tanke på att min garderob redan är fullproppad!

Ja, vad gör man idag? Städa bort julen kanske? Rensa garderoben? Eller en välbehövd promenad maybe? Känner mig så hängig, trött och slö men kan ju inte sova hela dagen. Kanske blir att söka ett eller två jobb, vem vet 😉 trevlig lördag!


Likes

Comments

​nytt år nya möjligheter? Njea, tvivlar på den! men nytt år är de iallafall. Hoppas alla där ute hade en bra nyårsafton, mitt va okej! blev att fira in de nya året i gävle, större stad är väl alltid bättre att vara på  i ett sånt här tillfälle men hade kunnat haft lite roligare. Aja! alla har redan börjat pratat om nyårslöften, tex ''mer träning '' mm, så säger man varje år ju? varför inte ta ett nyårslöfte just DU kan uppnå? 

Likes

Comments