God kväll på er.
Idag så har jag haft fin besök hos mig, min bror kom på besök och umgicks under eftermiddagen. Anledningen till att han kom var för att han hade bokat klipptid hos mig så han blev vårfin i håret. Efter klippningen och så fixade jag i ordningi lite fika i vardagsrummet och vi satt och kollade på lite youtube-klipp. Min mor och far var och hälsade på min morfar och när de var påväg hem så hämta de upp honom och så åkte han hem. Saknar honom redan, de känns som när jag lämnade mitt barndomshem för ca9 månader sedan så blev min och mina bröders kontakt bättre. Min ena bror ringder mig nästan varje dag och bara småpratar och den mellersta (som var här idag) brukar komma hit och lana med A. Dom betyder allt, man kunde verkligen se skillnaden sen jag flyttade, väldigt konstigt endå, eller har detta hänt någon av er också?
Iallafall så kom A hem från jobbet och vi åt middag, och soffläge har det varit sedan dess. Jag låg och nätshoppa lite så nu har jag beställt hem lite nya snygga tröjor så vi får se när dem kommer. Imorgon är det torsdag och då ska jag soändera dagen med en kompis, efter det så ska jag nog inte göra så mycket mer i morgon.
Hoppas ni alla har haft en bra dag.

Ha de gott 🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er, idag började dagen med att jag och Marica samtalade över skype och diskuterade de böcker vi läste igår och kom fram till bra grejer som vi kan ta med till seminariet. Annars idag så hade jag och min svärmor bestämt oss för att spändera lite tid eftersom jag lära åka och handla lite mat till mig och A. Så hon hämtade mig, åkte till ICA och gick runt där inne, efter det åkte vi till A's jobb och hälsade på och handlade lite där Köpte mig en hare som håller i en blomkruka som jag har på balkongen på bordet, döpte han till sture. Haha, tyckte den var lite småful men köpte den endå. Slut stationen blev en liten inredningsbutik som finns här i sandviken. Dom har väldigt fina saker där inne så min svärmor köpa lite saker och jag fick en vatten flaska av henne som är super fin! nu slipper man använda sig av gamla vatten flaskor längre. Efter det så åkte vi hem, jag började med mat eftersom A slutade jobbet runt 18 så gjorde jag fläskytterfilé med klyftpotatis, sallad och bröd. Annars så blev det soffläge hela kvällen tills vi la oss, i morgon onsdag så kommer en av mina bröder hit och umgås! längtar så mycket! Hoppas ni har haft en bra dag!

Ha de gott 🌸

Likes

Comments

Hej på er, måndag idag och nya tag denna vecka med ledighet! Denna vecka har alla skolor påsklov så det innebär inget jobb för min del. Dagen började med att jag och Marica satt i skype och planerade och la upp ett schema om hur vi ska plugga nu när vi är lediga för att ligga i fokus med allt skrivande och förberedelser inför kommande litteraturseminarium. Så vi beslöt oss för att dela upp litteraturen och därefter i morgon diskutera vad vi har läst om de böcker vi valde är relivanta till de skrivande vi ska göra. Efter vi pratat klart så bäddade jag ner mig i soffan och fokuserade på läsningen. Idag är även A ledig så vi har spänderat lite tid med varandra. Dagen i helhet har även gått super snabbt, det har känt som man enbart har ätit och legat och läst. Hoppas ni har haft en bra måndag.

Ha de gott 🌸

Likes

Comments

Hej på er !
Jag tänkte att jag skulle köra en up-date om hur kvällen var igår, och den blev bättre än mina förväntningar. Igår så åkte jag på kalas först och det var jätte mysigt, efter det så skjusade min bror mig till Gävle där vi förfestade lite och därefter gjorde centrum osäkert. Det var en otroligt mycket folk ute, antagligen för att det var brynäs match och jag tror de vann matchen också så folk var ute och firade. Jag och mina vänner hade otroligt roligt underkvällen, vi hade en som var nykter som körde under kvällen så det roligaste var på hela kvällen var när vi åkte till McDonals och köpte mat och åt. Vi har nog aldrig skrattat och haft så roligt på länge. Efter vi åt så skjusade han hem oss alla, och jag var nog hemma strax innan 04.

Idag så har jag mått bra, har städat och plockat lite saker inför pluggstuga imorgon. Annars så har vi varit och ätit middag hos A's föräldrar och var där i någon timme. Vi blev hem skjusade efter någon timme och därefter har jag bara legat vid Tv,n. Nu snart blir det sängen eftersom att jag ska upp och plugga med tjejerna i morgon. Denna vecka är det påsklov för alla barn i grundskolan så jag har inge jobb tyvärr denna vecka, så jag tänkte att jag ska studera på mina egna arbeten denna vecka. Nästa, nästa vecka jobbar jag ju hela veckan så jag kommer troligen inte vara så sugen på att plugga då. Hoppas ni har haft en bra helg!

Ha de gott 🌸

Likes

Comments

Hej förmiddag!
Idag är det lördag och idag fyller min far 53 år, så jag ska åka hem till mina föräldrar är det planerat och äta lite samt träffa släkten och framförallt mina bröder som jag har saknat så mycket. På kalaset kommer jag troligtvis försöka umgås med mina bröder så mycket som möjligt, eftersom att jag inte träffar dem så ofta. Efter kalas och fikande ska jag till Gävle och äventyra med lite vänner, en up-date om det kommer i morgon men jag hoppas att dagen och kvällen kommer bli super kul. Hoppas att ni alla läsare har en underbar lördag med en massa skoj!

Förövrigt så är dagen speciell för mig och A också, som ni kanske har läst så är A min sambo och my love of my life. Idag har vi "månadsdag" om man fortfarande ska hålla på att räkna hur länge man är tillsammans. hah! Iaf så har vi inte firat den, eftersom vi har varit på olika håll. Men jag älskar honom så mycket endå och bara för man är tillsammans så behöver man inte uppskatta det varje speciella dag, utan alla dagar man är tillsammans.❤

Ha de gott 🌸

Likes

Comments

Hej på er!
Idag fredag har jag jobbat i en 2.a som jag nämde igår, jag kan säga så här att min dag har varit så lugn och mysig. Dagen bestod förmesta dels av påsk-pyssel, vilket barnen tyckte var väldigt roligt och ett väldrigt bra avslut på skolanveckan och en bra början på ett påsklov. Under tiden vi pysslade så satte jag på lugn musik i bakgrunden, vilket dämpade den stressade högljuda miljön i klassrummet och fick eleverna att fokusera på sitt egna pyssnlande. Dagen fick väldigt bra anser jag, jag fick även ett jobbpass den 19/4 på en annan skola och blev bokad, så hela v.16 ska jag jobba vilket jag är jätte taggad till. Jag har ingen skola fören v.17 så jag anser att jag kan jobba och tjäna lite extra pengar till sommaren.

Efter jag slutade jobbet så åkte jag hem och ivrigt förväntansfull se hur A har gjort med balkongen, och resultatet blev otroligt fint. Det som skall göras sedan är att sätta upp solskydd så man får lite eget på balkongen, tråkigt nog så har vi ca 1 meter till grannes balkong så vi kommer att sätta upp skydden så vi kan få vara ifred. Kvällen bestod annars av soffläge och tv-tittande. Hoppas ni har haft en bra dag.

Ha de gott 🌸

Likes

Comments

God kväll på er!
tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg om vad som har hänt hos oss i eftermiddags, jo! jag och A har haft prat om att göra om vår balkong sen vi flyttade in i lägenheten, golvet har absolut inte varit det bästa. De tidigare ägarna måste ha snickrat ihop golvet själv eftersom att det har varit väldigt ostadigt, i vintras då det var väldigt kallt ute så lät de som att hela golvet brackade ihop så fort man skulle gå ut där. Så idag när A var ledig och jag med eftersom jag inte fått nå jobb idag så bestämde vi oss för att åka runt och kika vart de fanns billigt, bra och snyggt klickgolv till balkonger, vi hittade på Ö&B och köpte de med desamma och började pussla ihop de redan när vi kom hem. Vi fick även hjälp av A's pappa och och jag satt med hans mamma och surra lite, efter det så började jag med middagen för oss två vilket blev kycklingfiléer och gratäng, lyxtorsdag säg. Golvet blev dock inte fördigt idag utan de blir troligtvis klart i morgon tills jag kommer hem från jobbet. Så fort golvet är klart så kan vi börja sätta upp möblerna och fixa solskydd så de blir mysigare, sen är vi även sugen på att skaffa oss en elgrill där ute, men vi får se, vi har en del planer! Nu ska jag gå och torka håret och packa jobbar väskan, i morgon har jag fått ett pass i en 2.a som jag var i för ca2 veckor sedan så de ska bli så kul att komma tillbaka.

Ha de gott 🌸

Likes

Comments

Hej på er, igår hann jag inte skriva ett inlägg så jag tänkte jag skulle berätta om en bildövning som vi gjorde idag på skolan. Läraren hade förberett ett bord med en massa utklippta bilder ur tidningar som vi skulle träna på färgblandning, med den bild vi valde skulle vi försöka efterlikna de färger som bilden innehöll, denna uppgift tyckte jag dock var väldigt svår, men väldigt rolig. Under en bensträckare så tog jag och Hanna en fika ute i solen och njöt eftersom det var verkligen vårvärder och man kunde känna att det var det. Vi fick hela förmiddagen på oss att måla eftersom att vi enbart hade halvdag i skolan., efter vi målat och satt upp våra bilder så åkte jag hem till sandviken och A var hemma och städade, jag gjorde lunch/matlådor inför eftersom vi börjat få ont om de i frysen. Annars under dagen blev det mest bara att slappa och ligga på soffan. Hoppas ni har haft en bra dag.

Ha de gott 🌸

Likes

Comments

God afton.
Idag är det tisdag jag glömde nämna igår att läraren berätta att vi skulle ta med något som vi kunde återbruka till skolan idag, och som tur har jag sparat toarullar hemma som jag skulle lämna till min praktikplats men istället så använde jag några av dem till att skapa lite olika pyssel till dagen. Igår kväll satt jag även uppe och googlade olika pyssel som man kan göra när man använder sig enbart av toarullar, de vanligaste man gör är till julpyssel antar jag eftersom de är de jag kommer ihåg från min egna barndom när man gjorde smällkarameller och tomtar. Jag valde däremot att tillverka en kyckling samt en kanin och en uggla. Dessa pyssel kommer jag även att spara med mig till jag själv kommer ut i praktiken och ta del av dem i framtiden då pysslena var väldigt enkla att göra, dessa skulle man kunna göra på fritidshemmet. (Bild på dessa kommer längre ner) Vi redovisade även våra skapelser för resterande klasskompisar för att även få tips och ideer om vad man kan göra och även att dem fick berätta om vad just dem hade skapat.

Annars idag har vi haft redovisning på photoshop bilden vi gjorde igår som jag berättade om, vi har även hängt upp dem i skolan så andra studenter kan ta del av dem. Efter skolan stannade jag kvar med en klasskompis som jag även samåker med till skolan för att hjälpa henne med en uppgift som vi hade gjort sen en tid tillbaka.

Annars ikväll så kommer det troligtvis inte hända så mycket, A kom hem från jobbet nyss och jag ska krypa ner i soffan.

Ha de gott 🌸


Likes

Comments

God kväll kära blogg.
Måndagen har kommit och dagens skola bestod av att lära sig olika tekniker att göra bildanalyser med yngre barn och ungdomar angående reklam, alltså hur kan man se vad dem som gjort reklamen vill åstakomma och vilka man riktar sig till. efter att vi i grupp hade diskuterat och kommit fram till olika slutsatser om hur man kan göra. Efter det så var det dags att prata i helgrupp och diskutera. Efter en första pass blev de lunch sedan och vi fortsatte med reklam disskutionen efter lunchen då uppgiften gick ut på att vi skulle förnya en reklam och därefter redovis inför alla. Jag fick möjigheten att arbeta i photoshop vilket var något jag längtat efter! För några år sedan tog jag studenten och jag gick nämligen estet-media programmet i Gävle och har redan en del kunskaper om programmet, dock i detta fall så var jag något ringrostig hah! men det gick bra tillslut. Jag valde att göra om en reklam om Ballerina kakorna, Njut av en ballerina, som texten säger.

Dagen slutade iallafall 15.30, åkte hem mot sandviken och därefter blev det en kvälls promenad med min kära granne mos och berta, vi var ute och gick i ca1,5h vilket var väldigt skönt men plågsamt! hah.

Ha de gott 🌸

Likes

Comments